Avant Skincare

Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight

Eye Recovery Mask

Koko

73,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Glycerin
Glycerin
Salicylsyra
Salicylsyra

Kuvaus

Tuote: 103903
Viimeisin lisäys Avantin silmänhoitosarjaan, kirkastava ja turvotusta poistava hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask -naamio on vahvistettu vallankumouksellisilla ainesosilla, jotka on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Tämä innovatiivinen yönaamio, jossa on yhdistetty hyaluronihappoa, karitevoita ja Pullulania, auttaa poistamaan turvonneita silmiä, silmäpusseja ja vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä jättäen silmänympärysalueen säteileväksi ja virkistyneeksi.

Tiede

Hyaluronihappo pyrkii tunkeutumaan syvälle ihoon ja kosteuttamaan intensiivisesti samalla, kun se auttaa välittömästi parantamaan epätäydellisyyksiä, hienoja juonteita, varisjalkoja ja tummia silmänalusia.
Sheavoi toimii pehmittävänä aineena pitäen ihosi nuorena ja joustavana ja pyrkii kirkastamaan sameutta ja vähentämään silmänympärysihon epätasaisuuksia.
Muodostamalla läpinäkyvän kalvon, joka auttaa väliaikaisesti parantamaan ihon rakennetta ja ulkonäköä, Pullulan pyrkii antamaan välittömästi ihoa kiinteyttävän vaikutuksen, kun se kiinnittyy ihoon.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.