FOREO

Iris

Eye Massager Magenta

Variantti

164,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Normaali iho
Normaali iho

Kuvaus

Tuote: 40682

Sano hyvästit tummille silmänalusille, hienoille juonteille ja silmäpusseille. Silmänympärysihon hierontalaite IRIS on suunniteltu pIRIStämään silmiä ja häivyttämään väsymyksen merkkejä rauhoittavan T-Sonic-teknologian avulla. IRIS hieroo silmänympärysihoa hellävaraisesti vähentäen näkyviä ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä. Silmät tuntuvat virkistyneiltä ja näyttävät kirkkailta.

VIRKEÄMMÄT JA NUOREKKAAMMAN NÄKÖISET SILMÄT

Silmänympäysiho on hyvin herkkä ihoalue, se on jopa 5 kertaa ohuempaa kuin kasvojen iho. Lisäksi silmän lihaksen ovat koetuksella tehden 10 000 räpäytystä päivässä. SIlmänympärys onkin alue, josta voidaan ensimmäisenä nähdä stressin, unen puutteen ja ikääntymisen vaikutukset. Laitteen vuorottain vaihtuva T-Sonic-värähtely on kehitelty erityisesti silmänympärysihon päivittäin kohtaamaa rasitusta vastaan tehden silmistä virkeämmät ja nuorekkaamman näköiset.

HYVÄSTIT VÄSYNEILLE JA TURVONNEILLE SILMILLE

Uudistamalla ammattimaisen kauneushoidon yhdistämällä sormin tehtävän taputtelun hellävaraiseen pulssitukseen, tämä virkistävä liike auttaa vähentämään turvotusta ja tummuutta silmien alla parantaen lymfakiertoa. Hieronta stimuloi ihoa ja tasoittaa hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa silmänympärysvoiteen tai -seerumin imeytymistä ihoon jättäen silmänympärysihon selvästi tasaisemmaksi, heleämmäksi ja nuorekkaamman näköiseksi.  Hoitolaitteessa on 2  eri hierontatoimintoa vastaamaan eri ikäisten käyttäjien tarpeisiin:  hellävaraisempi vakiotoiminto jäljittelee manuaalisen hieronnan tuntua hoitaen ihoa tehokkaammin kuin pelkkä sormenpäillä tehtävä taputtelu. Toiminto sopii parhaiten iholle, jossa on havaittavISSA ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Spa-toiminto tarjoaa uudistetun version ammattimaisesta käsittelystä yhdistämällä taputtelun hellävaraiseen pulssitukseen. Spa-toiminro sopii parhaiten iholle, jolla on jo enemmän näkyviä ikääntymisen merkkejä.   

HUIPPUTEKNOLOGIAA HYÖDYNTÄVÄÄ SILMIEN HOITOA

Pehmeä ja sileä silikoninen design sopii täydellisesti herkän silmänympärysihon hierontaan. IRIS on valmistettu hypoallergeenisesta, lääketieteellisestä, ei-huokosesta silikonista, joka estää bakteerien kasvua eikä myöskään sisällä BPA:ta tai ftalaatteja. Laitteessa on sisäinen ajastin sekä 8 eri nopeutta molemmissa toiminnoissa. IRIS on täysin vedenkestävä ja USB-ladattava. Yksi täysi lataus riittää jopa 140 käsittelykertaan. Laitteella on 2 vuoden tuotetakuu ja 10 vuoden laatutakuu.

• Silmänympärysihon hierontalaite taistelemaan näkyviä ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä vastaan sekä poistamaan turvotusta ja tummuutta silmien alla

• Stimuloi ihoa tasoittamalla hienoja juonteita ja ryppyjä

• Parantaa silmänympärysvoiteen tai -seerumin imeytymistä

• Pehmeä ja sileä silikoni sopii täydellisesti hoitamaan herkkää silmänympärysihoa

• 2 toimintoa: vakiotoiminto ja spa-toiminto 

• Sisäinen ajastin ja 8 eri intensiteettiä molemmissa toiminnoissa

• 1 tunnin latauksella jopa 140 käyttökertaa

• Hypoallergeeninen ja ei-huokonen silikoni on helppo pitää puhtaana ja estää bakteerien kasvua 

• Kevyt ja helppo kantaa mukana

• Täysin vedenkestävä

• 2 vuoden tuotetakuu ja 10 vuoden laatutakuu

 

KÄYTTÖ:


1. Levitä hoitotuote

Levitä käyttämäsi silmänympärysvoide tai -seerumi silmänympärysiholle.

2. Vasen silmä

Käytä IRIS-hoitolaitetta vasemman silmän silmänympärysihon hierontaan 30 sekunnin ajan.

3. Oikea silmä

Käytä IRIS-hoitolaitetta oikean silmän silmänympärysihon hierontaan 30 sekunnin ajan.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.