Frank Body

Brightening Eye Serum

Koko

17,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

C-vitamin
C-vitamin
Eloton
Eloton
Turvotus
Turvotus

Kuvaus

Tuote: 104062
Kirkastava ja kosteuttava silmänympärysvoide, joka sisältää 6 % C-vitamiinia ja 6 % kofeiinia sekä muita luonnollisia raaka-aineita, jotka täytelöittävät ja suojaavat silmänympärysihoa. Silkkisen pehmeä ja kevyt koostumus sopii hyvin meikin ja muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

6 % C-vitamiinia: Todellinen monitoimiaine, joka kirkastaa, kosteuttaa ja auttaa ehkäisemään ihon vanhenemisen merkkejä.

6 % kofeiinia: Laskee turvotusta paremmin kuin mikään. Myös loistava rauhoittamaan ihoa ja tarjoamaan antioksidanttisia ominaisuuksia.

Kakadu-luumu: Alunperin australialainen raaka-aine, joka on maailman rikkain luonnollinen c-vitamiinin lähde.

Lilly pilly -uute: Punainen marjauute, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja hedelmähappoja, jotka kirkastavat ihoa ja auttavat hillitsemään ikääntymisen merkkejä.

Banksia-uute: Alunperin australialainen raaka-aine, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, aminohappoja ja flavonoideja, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa.

Purista pieni määrä sormelle ja taputa hellästi silmänympärysiholle, kunnes tuote on imeytynyt. Vinkki: Säilytä tuote jääkaapissa, jotta saat ekstraviilentävän ja turvotusta laskevan vaikutuksen.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.