Origins

GinZing Refreshing Eye Cream

39,50 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Niacinamide
Niacinamide
C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Eloton
Eloton
Tummat silmänaluset
Tummat silmänaluset
Turvotus
Turvotus

Kuvaus

Tuote: 113874

Tämä hyaluronihappoa ja kahvinsiemenöljyä sisältävä silmänympärysvoide kosteuttaa silmänympärysihoa, vaalentaa tummia silmänalusia huomattavasti ja ehkäisee turvotusta C-vitamiinin ja niasiiniamidin avulla – sekä välittömästi että pitkällä aikavälillä. Ginseng ja kahvi vähentävät väsymyksen merkkejä silmänympärysiholla ja tuovat iholle tervettä hehkua. Nyt saatavana kaksi sävyä, joiden mineraalipigmentit vaalentavat silmänympäryksiä.

Taputtele voide silmänympärysiholle kevyesti sormenpäillä. Käytä aamuin illoin. Vinkki: käytä silmänympärysvoidetta luonnollisena korostusvärinä.

Uuden GinZing Refreshing Eye Creamin pakkaus on valmistettu 97-prosenttisesti materiaalista, jonka kuluttajat ovat panneet kierrätykseen. Siis materiaalista, jota on jo käytetty ja joka muuten heitettäisiin pois. Kierrättäminen vähentää uuden muovijätteen syntymistä.

86 % kliinisen testin osallistujista sai ajan mittaan selvästi vaaleammat silmänaluset*

89 % koehenkilöistä sanoi, että tuote sai välittömästi silmät näyttämään levänneiltä** (tai) 89 % koehenkilöistä sanoi, että tuote sai välittömästi silmät näyttämään levänneiltä, kirkkaammilta ja säteilevämmiltä**

93 % kuluttajatestin osallistujista totesi, että heidän silmänympäryksensä näyttivät kirkkaammilta, säteilevämmiltä ja raikkaammilta 4 viikon jälkeen***

*Kliininen testi 66 naiselle 12 viikon käytön jälkeen.

**110 naisen kuluttajatesti tuotteen ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

***110 naisen kuluttajatesti 4 viikon käytön jälkeen.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.