Shiseido

Total Revitalizer Eye

Koko

52,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Glycerin
Glycerin
Niacinamide
Niacinamide
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Tummat silmänaluset
Tummat silmänaluset
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 102557

ALOITA NYT HYVÄN IHON VARALTA

Shiseido esittelee: tehokkaan ikääntymistä estävän silmänympärysvoiteen miehille, joka kosteuttaa ja torjuu kohdistetusti ikääntymisen merkkejä, kuten kuten ryppyjä ja hienoja juonteita. Shiseidon tutkijat havaitsivat, että miesten iholla on ikääntymisen merkkejä 10 vuotta aikaisemmin kuin naisten iholla, minkä seurauksena tämä erityisen tehokas ikääntymistä estävä silmänympärysvoide parantaa ihon suorituskykyä. Seuraavan tason silmänympärysvoide miehille.

Total Revitalizer Eye Cream kosteuttaa 48 tunnin ajan ja kirkastaa herkkää ihoa silmien ympärillä. Se torjuu myös viittä ikääntymisen merkkiä: ryppyjä, notkoa, tylsyyttä, karheutta ja kiinteyden menetystä. Sen lisäksi, että kliininen testi 24 ihmisellä osoittaa, että 4 viikon kuluttua tummat silmänalusit vähenevät selvästi.

Täyteläinen ja sileä. Total Revitalizer Eye Cream on ylellinen koostumus, joka tarjoaa syvän kosteutuksen kaikille ihotyypeille. Se sulaa ihoon nopeasti ja sillä on raikas tuoksu, joka tekee siitä miellyttävän levittää.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.