Shiseido

Ultimune Power Infusing Eye Concentrate

Koko

58,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Tummat silmänaluset
Tummat silmänaluset
Turvotus
Turvotus

Kuvaus

Tuote: 112193

SHISEIDOn ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate on tehokas ikääntymistä estävä silmänympärysiho, joka ehkäisee ja parantaa väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä. Seerumi on suunniteltu herkälle silmänympärysiholle. Silmänympärys on naisten ykköshuolenaihe ihonhoidossa, sillä se on ensimmäinen paikka, joka menettää kosteutta ja osoittaa ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä.

Silmäalue näyttää sileämmältä, kiinteämmältä ja säteilevämmältä ja näyttää nuorekkaammalta jo muutaman päivän jälkeen.

Silmät määrittävät 90 % ilmeestämme ja niillä on tärkeä rooli siinä, miltä näytämme muiden silmissä. Mutta koska silmien ympärillä oleva iho on kolme kertaa ohuempi kuin muun kasvojen iho, se on paljon herkempi jokapäiväisen elämän aiheuttamille vaurioille: stressille, saastumiselle, UV-säteilylle, unen puutteelle ja jopa kitkalle - itsepäisten ihon poistamisesta. ripsivärillä tai hieromalla silmiäsi torjuaksesi näytön väsymistä.

ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate on seerumi, joka on luotu tälle silmänympärysalueen ohuelle iholle ja tarjoaa eloisan ja säteilevän ilmeen aktivoi ihon sisäisen suojan vahvistamaan herkkää ihoa vaurioita ja ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan ja samalla torjumaan tummia silmänalusia.

Yli 20 vuoden tutkimuksesta inspiroituneen ja ImuGenerationRED Technology™ -teknologian ansiosta ULTIMUNE EYE antaa silmänympärysillesi uuden ilmeen:

< /p>

– Kosteutusta koko päivän ajan

– Vähentynyt turvotuksen*, juonteiden* ja tummien silmänalusten** näkyvyys silmien alla** vain muutamassa päivässä.< /p>

- Antaa iholle kirkkauden ja nuorekkaan ulkonäön - ULTIMUNE EYE perustuu SHISEIDOn myydyimpään ikääntymistä estävään seerumiin ja on nyt saatavilla tällä parannetulla koostumuksella.

Levitä tätä silmäseerumia silmien ympärille aamuin illoin puhdistus- ja pehmennysaineen jälkeen.

*Kliininen testi 31 vapaaehtoisella

p>

**Kuluttajatesti 102 vapaaehtoisella

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.