Comfort Zone

Microsonic Facial Device

Variantti

255,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 95537

Comfort Zone Microsonic Facial Device on kehitetty ja valmistettu Italiassa tavoitteena tuoda salonkihoito kotiin kylpyhuoneeseesi! Konetta voidaan käyttää; kolmella eri tavalla. On parasta tehdä nämä vaiheet peräkkäin, sitten viimeisenä hetkenä kaatamalla Comfort Zone -seerumia, jotta aktiivisten ainesosien vaikutus saadaan vieläkin paremmaksi.

Så Näin se toimii:
Ultraääni syväpuhdistaa ja kuorii. Syväpuhdistus suoritetaan; kosteutetut kasvot sen jälkeen, kun olet puhdistanut ihon tavallisella puhdistusaineellasi. Kone mekaanisella tärinällä poistaa lian vesimolekyylien avulla. Tämä vaihe kestää noin 4 minuuttia. Sen jälkeen on solujen aineenvaihduntaa stimuloivan ja mikroverenkiertoasi parantavan mikrovirran aika. Koska mikrovirta vuorottelee positiivisia ja negatiivisia impulsseja, solujen uusiutuminen stimuloituu ja iho on joustavampi ja tuntuu kompaktimmalta. Tämä hetki kestää myöså noin 4 minuuttia.

Hoidon viimeisessä vaiheessa ultraääni yhdistetään mikrovirtaan, mikä optimoi imeytymisen ja tarjoaa ihon hierontaa. Tässä vaiheessa käyttämäsi tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan. Kuivuneelle iholle suositellaan Comfort Zone Hydramemory -seerumia tai Comfort Zone Hydramemory -ampullia. Kiinteyttämiseen ja kimmoisuuteen suositellaan Comfort Zone Sublime Skin -seerumia tai Comfort Zone Sublime Skin -ampullia. Tämä vaihe kestää noin 5 minuuttia.


Levitä lopuksi voide, esimerkiksi Comfort Zone Hydramemory Cream Gel tai Comfort Zone Sublime Skin Cream.

Kotihoito. Comfortilla Zone Microsonic Facial Device kestää enintään 15 minuuttia ja voit tehdä siitä erityisen; niin usein kuin haluat. Tuloksena on tasaisempi ja pehmeämpi iho, kirkastunut iho, ihonhoitotuotteiden imeytyminen syvemmälle ja lisääntynyt jännitys.
 

  • Paketti sisältää koneen, suojakuoren, kotelon, käyttöohjeen ja laturi.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.