Estée Lauder

Revitalizing Supreme+ Night Cream

Koko

84,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Normaali iho
Normaali iho
Kuiva iho
Kuiva iho
Sekaiho
Sekaiho
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita
Eloton
Eloton

Kuvaus

Tuote: 103000
Olkoon voima ihosi kanssa. Kiinteämpi, säteilevämpi ja uudistuneempi iho – sekä kohotetumpi. Herää ja näytä säteilevältä joka aamu.
Tämä täyteläinen, erittäin ravitseva ja monivaikutteinen voide on kehitetty erityisesti yövoiteeksi. Se saa ihon tuntumaan kiinteämmältä ja häivyttää juonteita huomattavasti nukkuessasi.

• PALAUTTAA IHOSI ELINVOIMAN kaksinkertaisesti tiivistetyn moringauutteen ja kollageenin tuotantoa tehostavan teknologian ansiosta. Auttaa palauttamaan ihon voiman ja tekemään ihosta kiinteämmän ja kohotetumman tuntuisen. Se on tärkeää, koska luonnollinen proteiinintuotanto on huipussaan nukkuessasi.
Naiset olivat samaa mieltä: 94 % sanoi ihon tuntuvan kiinteämmältä*
• HERÄTTÄÄ raikkaan aamuhehkun. Laventelinkukkauutetta sisältävä koostumus tehostaa ihosolujen luonnollista uusiutumista ja korjautumista yön aikana.
• RAVITSEE, sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa tehokkaasti 24 tunnin ajan — iho menettää vettä nopeammin yöllä.
• TEHOKASTA SYNERGIAA: Tiivistetyn moringauutteen, meri-ikiviuhkon kukkauutteen ja vahvistavan teknologian yhteisvaikutukset auttavat tehostamaan ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa 80 %**, mikä lisää ihon täyteläisyyttä.

Ihosta tulee syväravittu, uudistunut ja pehmeän täyteläinen. Se tuntuu pehmeältä ja joustavalta ja näyttää kohotetummalta.
Sopii kaulan alueen iholle.
Ylellinen moringauute
Moringaa kutsutaan usein ihmepuuksi, ja se on yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista nuoruuden ainesosista, jonka olemme löytäneet. Ainutlaatuisen patentoidun prosessin avulla kehitetty uutteemme tukee tehokasta proteiinia ja auttaa suojaamaan ihoa monin tavoin ikääntymisen merkeiltä.

*Kuluttajatestiin osallistui 100 naista, jotka käyttivät tuotetta 4 viikkoa.
**In vivo -testi 3 päivän kuluttua.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.