Linda Johansen Skincare

Rich Truffle Cream

Koko

78,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Siloittava
Siloittava
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Glycerin
Glycerin
Retinol
Retinol
Niacinamide
Niacinamide
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Eloton
Eloton
Pigmenttimuutoksia
Pigmenttimuutoksia
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 96600

"Tämä tryffelin rakenteen omaava koostumus on ylellinen ja samettinen ja upea koskettaa vaikka siinä yhdistyvätkin eräät tehokkaimmista anti-aging -ainesosista – todellinen luottotuote." Linda x
KOOSTUMUS
Tämän ylellisen yövoiteen koostumuksessa yhdistyvät kaksi tehokkainta nuorentavaa vaikuttavaa ainetta. B3-vitamiini eli niasiiniamidi todella auttaa uudistamaan ihoa vahvistaen ja suojaten solutasolla, vähentäen pigmentaatiota, hienoja juonteita ja punoitusta, tehostaen solun uudistumista heleyttäen ja parantaen ihon rakennetta. Toinen avainainesosista on retinoli, jota yleisesti pidetään tehokkaimpana vaikuttavana aineena kypsälle iholle. A-vitamiinista johdettu retinoli todistetusti tehostaa ihon parantumista, silottaa ryppyjä ja vähentää hienoja juonteita, poistaa auringon aiheuttamia vaurioita, heleyttää ja tasoittaa ihonväriä, pienentää ihohuokosia ja torjuu epäpuhtauksia. Eksklusiiviset luontaiset öljyt antavat tuotteelle ylellisen, ilmavan koostumuksen, joka vapauttaa vaikuttavat ainesosat ihoon ruokkien, rauhoittaen, tasoittaen, kiinteyttäen ja heleyttäen sitä sekä antaen iholle nuorekasta kimmoisuutta ja hehkua.
KÄYTTÖTAPA
Lämmitä yksi pumppaus ainetta kämmeniesi välissä pehmittääksesi tuotteen sisältämät luontaiset öljyt ennen kuin painelet sitä puhdistetulle ja seerumilla hoidetulle iholle. Taputtele ihoa kevyesti sormenpäillä kun tuote on imeytynyt dekolteelta hiusrajaan saakka kiinteyttääksesi ihoa ja tehostaaksesi sen hehkua.
ÄLÄ TINGI TÄSTÄ
Tämä yövoide on suunniteltu käytettäväksi iltaisin. Retinoli voi ärsyttää herkkää ihoa, joten suosittelemme aina tekemään ihotestin. Jätä tuotetta iholle 48 tunnin ajaksi ollaksesi täysin varma tuotteen sopivuudesta. Retinolin yhteydessä on myös oleellista, että käytät päivisin aurinkovoidetta suojataksesi ihoa aurinkoaltistukselta.
Jokainen Lindan Luxe Lift -sarjan koostumus on konsentroitunut, joten herneen kokoinen määrä riittää – noin yksi pumppaus. Jos sinun on hierottava tuotetta ihoon sen levittämisen jälkeen, olet todennäköisesti käyttänyt liikaa.
AVAINETUJA
• Retinoli ja niasiiniamidi torjuvat aktiivisesti ikääntymisen merkkejä
• Valkoiset tryffelit ravitsevat ja korjaavat ihoa
• Ylellinen samettinen koostumus sulaa ihoon
• Sopii normaalille/kuivalle iholle

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.