Frank Body

Original Coffee Scrub 100g

Koko

10,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Normaali iho
Normaali iho

Kuvaus

Tuote: 84397

Olen maailman mullistanut kahvikuorinta, jos saan itse sanoa. Olen 100% luonnollinen, vegaaninen ja valmiina taistelemaan epäpuhtauksia, arpia ja venytysarpia vastaan. Olen sekoitus kahvia ja öljyjä, jotka saavat ihosi näyttämään napakammalta, tasaisemmalta ja superpehmeältä. En sisällä mikromuoveja. Ne ovat syvältä. Luonnolliset ainesosani saavat minut tuoksumaan aivan appelsiini mocha frappucinolta. Kuori 2 kertaa viikossa ylläpitääksesi pehmeän ihon. Kuori 3 kertaa viikossa, jos haluat häivyttää ihon epätasaisuutta ja arpia.

Paahdettu & jauhettu Robusta-kahvipapu: Kahvi stimuloi verenkiertoa, edistää kollageenin tuotantoa & poistaa kuolleita ihosoluja.
Kylmäpuristettu manteliöljy: Antioksidanttirikas öljy, joka jättää iholle kosteutetun tunteen kuorinnan huuhtomisen jälkeen.
E-vitamiini: Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, niiltä pahiksilta, jotka aiheuttavat ihon vanhenemista. Muista: Ennaltaehkäisy on kaiken a ja o.
Merisuola: Tehostaa kuorintaa ärsyttämättä ihoa.

Hiero kuorinta-ainetta kostealle iholle pyörivin liikkein muutaman minuutin ajan. Keskity erityisesti alueille, jotka kaipaavat ekstrahuomiota: arvet, venytysarvet, epäpuhtaudet ja selluliitti. Huuhtele ja ihastele lopputulosta.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.