Soap & Glory

Call of Fruity Body Scrub for Exfoliation and Smoother Skin

Body Scrub
9,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Kuoriva
Kuoriva
AHA-syra
AHA-syra

Kuvaus

Tuote: 105135
Tuotteen yhteenveto
• Raikastava vartalonkuorinta
• Rikastettu vaaleanpunaisilla jojobapalloilla ja luonnollisesti kuorivalla kookospähkinän kuorella, jotka poistavat kuolleita ihosoluja ja silottavat ihoa.
• Paljastaa ihon, jota on ilo koskettaa
• Makea hedelmäinen tuoksu, jossa trooppisia hedelmiä ja hibiskusta

Tuotteen kuvaus
Oletko koskaan käyttänyt niin eksoottisen tuoksuista tuotetta, että olet melkein kuullut palmujen huojuvan tuulessa, aaltojen lyövän rantahiekalle ja tuntenut pehmeän hiekan jalkojesi alla? Huomaa, sanoimme melkein. Kuljeta itsesi palmusaarille CALL OF FRUITY™ -kuorintavoiteen trooppisen tuoksun avulla. Vartalokuorinta on rikastettu vaaleanpunaisilla jojobapalloilla ja luonnollisesti kuorivalla kookospähkinän kuorella, jotka poistavat kuolleita ihosoluja ja silottavat ihoa. Lisäksi siinä on trooppisten hedelmien ja hibiskuksen tuoksu, joka vie sinut Bahamalle... ainakin unelmissasi.

Tuoksun tarina
Tiesitkö, että tuoksut voivat herätellä muistoja kaksi kertaa nopeammin kuin muut aistit? Jopa ankeimpina päivinä voit muistella aurinkorantojen autuutta tämän kevyen, virkistävää ja mehukasta melonia ja kukkaista gardeniaa sisältävän koostumuksen avulla. Haaveiletko rantalomasta? Kylpyhuoneesi voi olla uusi äkkilähtökohde.

Käyttöohje
Levitä, kunnes ihosi on sileä, ja huuhtele sitten huolellisesti. Kuivan ihon kuoriminen saattaa tuntua järjenvastaiselta – mutta tosiasia on, että kuiva iho koostuu kuolleista soluista. Jos niitä ei poisteta, kosteusvoide jää ihon pinnalle eikä pääse vaikuttamaan. Kannattaa siis kuoria iho kevyesti ja levittää sen jälkeen runsaasti ravitsevaa Call of Fruity Body Butter -vartalovoita.

VAROITUS: Älä käytä ärsyyntyneelle, hiertyneelle tai herkälle iholle. Vältä tuotteen joutumista
silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.