Bioeffect

EGF Body Serum

Koko

97,90 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Kuvaus

Tuote: 97528
Bioeffect EGF Body Serum on elvyttävä seerumi vartalolle, joka torjuu ikääntymisen merkkejä, antaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja tekee ihosta näkyvästi sileämmän, täyteläisemmän ja kiinteämmän.
Silkkinen koostumus sisältää pehmeää laavasuodatettua islantilaista vettä, joka on rikastettu kasvipohjaisella aineella. EGF, hyaluronihappo, ohransiemenuute ja glyseriini tekevät ihosta säteilevän, nuorekkaan ja sileän. Ei sisällä hajusteita, alkoholia ja öljyä. Sopii kaikille ihotyypeille.
·Tekee ihosta näkyvästi sileämmän, täyteläisemmän ja kiinteämmän
·Kosteuttaa ja ravitsee ihoa
·Silkkimäinen rakenne, joka imeytyy välittömästi ihoon.
EGF on proteiini, joka löytyy luonnollisesti ihossa ja toimii solujen välisen viestinnän kautta. Ikääntyessämme ihon luonnollinen EGF-tuotanto laskee ja solujen kommunikaatio hidastuu. Bioeffects-tuotteet sisältävät ohran siemenistä tuotettua kasviperäistä EGF:ää, joka käskee ihoa nopeuttamaan uusiutumisprosessiaan ja palauttamaan sen luonnollisen hehkun. Tuloksena on kiinteämpi iho ja lisääntynyt volyymi, hienot juonteet ja rypyt vähenevät samalla kun ihon kosteustaso kasvaa ja hehku on maksimoitu.
Sisältää myös hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ja sitovat ihon kosteutta sekä luonnollista ohransiemenuutetta hoitavilla ominaisuuksilla ihon rakenteen parantamiseksi.
Vinkki! Ihanteellinen rinnoille ja dekolteelle, tehostemman kuorinnan saamiseksi 1-2 kertaa viikossa Bioeffect Volcanic Exfoliatorilla. EGF Body Serum sopii erinomaisesti myös auringonpolttaneelle ja auringon vaurioituneelle iholle rauhoittavalla, vahvistavalla ja kosteuttavalla vaikutuksella.
Levitä 2-3 pumppausta puhtaalle ja kuivalle iholle hieromalla vartaloseerumia lujasti ylöspäin suuntautuvin liikkein kiinnittäen erityistä huomiota alueisiin. jotka tarvitsevat lisätehoa, kuten rintakehä, vatsa ja reidet. Saat parhaat tulokset käyttämällä päivittäin suihkun jälkeen.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.