Weleda

Birch Cellulite Oil

Koko

20,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Luomu
Luomu

Kuvaus

Tuote: 23407
Tämä innovatiivinen luonnonkosmetiikkatuote parantaa ihon elastisuutta ja sileyttä tehden ihosta miellyttävän kimmoisan ja heleän. Tuote sisältää koivunlehti-, rosmariini- ja rautamyrttiuutetta, jotka stimuloivat ihon mikroverenkiertoa edistäen näin selluliitin hajoamista. Tuote myös ennaltaehkäisee uuden selluliittikudoksen muodostumista. Öljy myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa pitkäkestoisesti.

Käyttö: hiero öljyä kevyesti kosteutetulle iholle keskittyen selluliittialueisiin kuten reisiin, lantioon ja pakaroihin. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi suositellaan käytettäväksi hierontaharjaa. Käytä kaksi kertaa päivässä ensimmäisen neljän viikon ajan ja sen jälkeen käyttöä jatketaan kerran päivässä tuloksen ylläpitämiseksi.

Tuote sopii mainiosti käytettäväksi yhdessä Weledan koivu-uutevartalokuorinnan kanssa.

Huom! Tämän öljyn käyttö on vain yksi osa kokonaisvaltaista selluliitin hoitoa, johon kuuluu myös säännöllinen liikunta ja terveellinen ruokavalio.

Weleda on vuonna 1921 perustetttu tuotemerkki, joka on erikoistunut luonnolliseen ihon- ja kauneudenhoitoon. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja pakkausmateriaalit ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.