Dr. Bronner's

Magic Soaps Baby Mild

5,50 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Luomu
Luomu
Normaali iho
Normaali iho

Kuvaus

Tuote: 57173

Dr. Bronner's 18-in-1 Pure Castile Liquid Soap Baby-Mild

Dr. Bronner's 18-in-1 Pure Castile Liquid Soap Baby-Mild on samettisesti vaahtoava nestesaippua, joka puhdistaa ihon hellävaraisen tehokkaasti tehden siitä pehmeän tuntuisen ja raikkaan tuoksuisen. Nestesaippua sisältää luomulaatuisia kookos-, oliivi-, jojoba-, ja hamppuöljyä, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa samalla kun se puhdistuu. Erityisen hellävarainen Baby-Mild-nestesaippua on hajusteeton ja tarkoitettu lapsille ja herkkäihoisille.

Monikäyttöinen nestesaippua sopii käytettäväksi sekä kasvojen, vartalon että hiusten pesuun ja parranajoon. Saippuaa voidaan käyttää laimennettuna myös vauvan ihon ja koiran turkin puhdistukseen. Lisäksi nestesaippua sopii tiskaamiseen sekä pyykin, ikkunoiden ja lattioiden pesuun.

  • Monikäyttöinen nestesaippua
  • Hajusteeton koostumus
  • Biohajoava koostumus
  • Pullo kierrätysmuovia

Koko: 59 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Certified fair trade ingredients.
(2) None remains after saponifying oils into soap & glycerin.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.