Koko

14,50 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Herkkä iho
Herkkä iho

Kuvaus

Tuote: 99753
Herkälle iholle, kasvoille ja vartalolle, rauhoittava manteli- ja kauranydinöljy kosteuttaa ihoa. Skin Wash on rikastettu fermentoidulla sokeripohjaisella Rhamnosoftilla, joka suojaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Todistetusti lisää mukavuuden tunnetta ja tekee ihosta onnellisemman.
Energisoi kehoasi päivittäisellä itsehoitorituaalilla. Tämä kermainen, erittäin kosteuttava Skin Wash on valmistettu huolellisesti ihoystävällisistä hellävaraisista puhdistusaineista. Skin Washissamme on luonnollinen allergiavapaa, herkkä tuoksu kasvitieteellisesti johdetuista ainesosista. Huolellisesti valittu ärsytyksen minimoimiseksi. Laadukkaimpia luonnollisia ainesosia ja runsaasti antioksidantteja sisältävä tämä on puhdasta herkkua herkälle iholle.
Jokainen The Beauty of Sensitive Skin™ -sarjan tuote on valittu huolellisesti siten, että niillä on tarkoitus ja ne toimivat kauniisti yhdessä jättäen olosi hyväksi. valmis ottamaan vastaan maailman. "Made with LOVE, Powered by NATURE Developed by EXPERTS"
- Valmistettu Isossa-Britanniassa
- Vegaaninen ja cruelty-free
- Dermatologisesti testattu ja sopii vauvoille ja kaikille ihotyypeille, mukaan lukien ekseemaa sairastaville, ruusufinni, psoriaasi jne.
- Luonnolliset kosteuttavat ainesosat: Betaiini on luonnollinen sokerijuurikkaan kosteusvoide, jonka on todistettu auttavan ihoa suojaamalla soluja kuivumiselta. Sekoitettu makean manteliöljyn ja proteiinipitoisen kauranydinöljyn kanssa.
- Kauraöljystä saadut kauran lipidit sisältävät korkeimman luonnollisen tason E-vitamiinia, jonka on todistettu suojaavan ihoa.
- Rhamnosoft®, fermentoitu sokeripohjainen ainesosa , joka suojaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Todistetusti lisää mukavuuden tunnetta onnellisemmalle iholle.
- Smithsonite & Rhodochrosite
kideuutteet - 98,3 % luonnollisia ainesosia
Käyttö:
Levitä kostealle iholle ja huuhtele. Päivittäinen itsehoitorituaali.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.