Soap & Glory

Call of Fruity Body Lotion for Softer and Smoother Skin

Body Lotion
12,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 105137
Tuotteen yhteenveto
• Raikas sekoitus, joka pelastaa ihon kuivuudelta.
• Pehmentää ja hoitaa ihoa. Samettinen tunne päästä varpaisiin.
• Ylellinen ja kermainen koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista tunnetta
• Keyvempi vaihtoehto Call of Fruity Body Butter -vartalovoille
• Makea hedelmäinen tuoksu, jossa trooppisia hedelmiä ja hibiskusta

Tuotteen kuvaus
Laske matkatavarasi ja peruuta se äkkilähtö – loman hellimän ihon saa nyt pullosta, kiitos CALL OF FRUITY™ Body Lotion -vartalovoiteen. Mangoa, kookosöljyä, passionhedelmä- ja papaijauutteita sekä ravitsevaa E-vitamiinia sisältävä CALL OF FRUITY™ -kosteusvoide on täydellinen lisä ihonhoitorutiiniisi. Tämä luksustuote on monitaituri, joka silottaa ja kosteuttaa yhdellä pyyhkäisyllä. Lisäksi se sisältää Call Of Fruity™ -tuoksuamme (trooppisten hedelmien ja hibiskuksen herkullinen sekoitus), joka vie sinut trooppiseen paratiisiin!

Tuoksun tarina
Tiesitkö, että tuoksut voivat herätellä muistoja kaksi kertaa nopeammin kuin muut aistit? Jopa ankeimpina päivinä voit muistella aurinkorantojen autuutta tämän kevyen, virkistävää ja mehukasta melonia ja kukkaista gardeniaa sisältävän koostumuksen avulla. Haaveiletko rantalomasta? Kylpyhuoneesi voi olla uusi äkkilähtökohde.

Käyttöohje
Hiero CALL OF FRUITY™ -vartalovoidetta kostealle iholle, kunnes se on täysin imeytynyt. Emme yritä sanella, mitä muiden tulisi tehdä, mutta oikeasti ihon voitelu on niin paljon parempaa Call of Fruity Body Scrub -vartalonkuorinnan ja Call of Fruity Body Wash -vartalonpesuaineen käytön jälkeen.

VAROITUS: Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Tuotetta ei ole tarkoitettu syötäväksi. Pidä lasten ulottumattomissa.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.