Babor

Hydro Cellular

Hydro Set

Variantti

89,50 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Viilentävä
Viilentävä
Kuiva iho
Kuiva iho
Janoinen
Janoinen

Kuvaus

Tuote: 52983
DOCTOR BABOR:in suorituskykyinen tuotteet ovat tietotaidon ja pitkän tutkimuksen tuloksia - tarkkuuskaava „Made in Germany“.

HYDRO CELLULOR: Korkeatasoinen kosteuttava seos erikoistunut hoitamaan kuivaa ihoa jossa kuivuudesta aiheutuneita uurteita.

HYALURON CREAM: Hyaluron Cream ja sen kevyt rakenne ja monitehoinen teho: HY-3 peptidit stimuloivat ihon luonnollista hyaloronihapon tuotantoa ja siten parantavat ihon kykyä sitoa kosteutta. Kolmi-ulotteinen voimakas hyaloronihappo vähentää transepidermaalista veden haihtumista ja täten parantavat ihon kosteustasapainoa. Luonnolliset biopolymeerit toimivat kuin näkymätön verho ja lisäävät ihon kosteustasapainoa. Nämä vaupauttavat kosteutta ja sitovat sitä ihoon, kiitos meidän 24-tunnin reservoir-tehon. Tulos: Kosteutettu iho ja raikas loiste.

Käyttö:
Levitä aamuin ja/ tai illoin pesun jälkeen kasvoihin, kaulalle ja rintakehälle.

HYALURON INFUSION: Hyaluron Infusion, teho-seos joka sisältää kolmi-vaikutteista hyaluronihappoa ja HY-3 peptidejä jotka yhdessä syväkosteuttavat. Peptidit parantavat ihon kapasiteettiä säilyttää kosteus ja kolmi-vaikutteinen hyaloronihappo ja luonnollinen kosteuttava yhdistelmä auttavat ihoa pitämään kosteustasapainon. Kolmi-ulotteinen hyaluronihappo vähentää trasnepidermaalisen veden katoamista ja parantaa kosteustasapainoa. Päivittäiseen käyttöön yhdessä kosteuttavan voiteen kanssa. Suora ja pitkäkestoinen vaikutus.

Tulos:
Maksimaalinen kosteuttava ja täyttävä teho.

Käyttö:
Levitä aamuin ja/ tai illoin pesun jälkeen kasviohin, kaulalle ja rintakehälle. Tämän jälkeen levitä kosteuttavaa voidetta.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.