Nõberu of Sweden

Beard Balm

Amber-Lime
22,50 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 85226

Nõberu of Sweden Beard Balm on partabalsami/partavaha, joka suojaa partaasi hankaukselta ja muulta rasitukselta. Jos haluat paksun ja muhkean parran, tässä on oikea tuote siihen. Partabalsami suojaa partaasi ja samalla poistaa siitä ilmavuutta, jotta parta näyttää välittömästi muhkeammalta partavahaa lisättyäsi. Jos partasi on muotoiltavaa laatua, voit käyttää partavahaamme myös parran tyylittelyyn.

Käyttö: Partavaha on kovaa purkissa ja sitä on syytä lämmittää, jotta sen käsittely helpottuu. Voit lämmittää vahaa esimerkiksi peukalollasi, kun otat partabalsamia purkista. Kun vaha on lämmennyt käsiteltäväksi, lisää sitä partaasi ja muotoile parta haluamallasi tavalla.

Ominaisuudet: Nõberu of Sweden Beard Balm partabalsami on sekoitus mehiläisvahaa ja erilaisia öljyjä kuten manteliöljy ja kookosöljy. Tämä tuote ravitsee ja pehmentää partaa, mutta toimii myös kevyenä muotoilutuotteena. Partavahamme ainutlaatuisen öljysekoituksen ansiosta voit saada parrastasi entistä upeamman näköisen. Kampaa tai harjaa parta sen jälkeen, kun olet levittänyt vahaa partaasi. Vaha imee itseensä ilmaa ja saa partasi näyttämään entistä muhkeammalta.

Tuoksu: Valitse kolmesta tuoksusta.

  • Sandalwood on ylellinen ja aistikas tuoksu, joka sisältää santelipuun, nahkan ja myskin sävyjä.
  • Amber-Lime on pirteä ja raikas tuoksu, joka sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.
  • Tobacco Vanilla on pehmeän vaniljainen tuoksu, joka saa uusia sävyä ja lisää intensiivisyyttä käytön mukaan. Sisältää seuraavia tuoksuja. Latvatuoksut: Inkivääri, tupakan lehti, anisruoho, korianteri, vanilja. Sydäntuoksut tupakan kukka, neilikka, muskottipähkinä, luumu, viikunapuu. Pohjatuoksut: tupkkakasvi, tonka papu, puu, vanilja, kaakao.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.