Recipe for men

Beard Elixir

Koko

12,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Hilse
Hilse

Kuvaus

Tuote: 25067
Partaöljy on monipuolinen tuote, joka ravitsee partaa, tekee partakarvoista miellyttävän pehmeät ja hoitaa ihoa parran alla. Partaöljyn säännöllinen käyttö vähentää myös tehokkaasti ihon kuivumista hilseilyä parran alla. Lisäksi öljy tuo partaan tyylikästä kiiltoa ja miellyttävän raikkaan tuoksun.

Recipe for menin Beard Elixir on yhdistelmä luonnollisia öljyä ja kasviuutteita. Sitruunaruohon ja mäntyöljyn antibakteeriset ainesosat auttavat partaa pysymään hyvinvoivana samalla kun setripuu-uute vähentää kutinaa. Tyrniuute tekee parrasta miellyttävän pehmeän ja jojobaöljy vähentää ihon liiallista talineritystä. Lisäksi Bear Elixir sisältää manteliöljyä ja E-vitamiinia, jotka tekevät parrasta ihastuttavan pehmeän ja kosteutetun. E-vitamiini suojaa ihoa myös vapailta radikaaleilta.

Mieto ja raikas sitruunaruohon tuoksu ei ole liian hyökkäävä, joten voit huoletta käyttää partaöljyä myös muiden hajusteiden kanssa.

Käyttö: käytä tuotetta vastapestylle parralle. Lämmitä muutama tippa öljyä ensin kämmenissä ja hiero sitten tasaisesti partaan.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.