Remington

Nose & Detail Trimmer

NE3870 E51

Variantti

19,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kuvaus

Tuote: 48858

NANO-Series nenä- ja korvatrimmeri on täydellinen laite epätoivottujen karvojen poistamiseen. Laitteen antimikrobinen nano silver* -päällyste ja Active BladeClean -järjestelmä vähentävät bakteerien muodostumista, joten voit käyttää laitetta ilman ihoärsytystä.

Kaksipuolisen trimmerin vino pää mahdollistaa myös vaikeiden alueiden ajamisen ja pyörivän trimmeripään ansiosta epätoivottujen nenä- ja korvakarvojen poistaminen hoituu nopeasti.

NE3870 sopii myös tarkkuutta vaativien kohtien muotoiluun ja mukana tulevalla kampapäällä voit muotoilla pulisongit ja parran reunat vaivattomasti.

Laite on täysin suihkunkestävä, joten voit käyttää sitä helposti arjessa. NE3870:n tehokkaan litiumpariston ansiosta voit tuntea olosi varmaksi ja tuoda aina esiin parhaat puolesi. Litiumparisto myös mahdollistaa laitteen pitkän käyttöiän ja paristossa riittää tehoa myös itsepäisten karvojen poistamiseen. Ergonomisen muotoilun ansiosta laitteesta saa hyvän otteen ja ajojälkeen haluttua kontrollia.

Tämä nenä- ja korvakarvatrimmeri on päällystetty antimikrobisella pintamateriaalilla, joka ehkäisee bakteerikasvua. Tämän päällysteen ansiosta voit välttää tulehduksia ja karvanpoistosta aiheutunutta kutinaa. NE3870 on erinomainen laite nopeaan, yksinkertaiseen, siistiin ja kivuttomaan karvanpoistoon.

Kaksipuolinen trimmeri ja laitteen mukana tulevat kampapäät sopivat myös kulmakarvojen muotoiluun. Irrotettava trimmeripää ja siihen kiinnitettävät kampapäät mahdollistavat myös esimerkiksi pulisonkien viimeistelyn. Voit käyttää laitetta myös viiksien ja parran reunojen siistimiseen.

Tuotetiedot:
• Active BladeClean -järjestelmä helpottaa puhdistamista
• antimikrobinen hopeapäällyste* tekee laitteesta hygieenisen
• kaksipuolinen pystysuora trimmeri
• tarkkuustrimmeri ja säädettävä kampapää (1-5 mm)
• kulmakarvaharja
• suihkunkestävä
• ergonomisesti suunniteltu
• paristokäyttöinen (sisältää litiumpariston)
• kahden vuoden takuu

*ainoastaan pystysuorassa trimmeripäässä

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.