Warpaint

Natural Teeth Whitener

Variantti

33,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Luomu
Luomu

Kuvaus

Tuote: 49191
WARPAINT - 100% luonnollinen hampaiden valkaisu!

Tämä 100% luonnollinen jauhe valkaisee hampaiden värjäytymiä hellävaraisesti sekä vahvistaa hampaita ja ikeniä.

WARPAINT sisältää kalsiumbentoniittisavea, joka on täynnä tärkeitä hampaiden hyvinvointia ylläpitäviä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Aktiivihiili, joka on peräisin kookoksen kuoresta puhdistaa tehokkaasti ja kiillottaa hampaat perusteellisesti vahingoittamatta hampaiden emalia. Lisäksi jauhe sisältää orgaanista appelsiinikuorta, piparminttua ja sitruunamyrttiä, jotka estävät infektioita, bakteerien muodostumista ja antavat sinulle raikkaan hengityksen.

WARPAINT on vegaaninen, ei eläintestattu, sopii kaikenikäisille ja soveltuu myös herkkien hampaiden/ikenien hoitoon. Voit käyttää Warpaintia päivittäin tai niin usein kuin haluat. Jos kaipaat voidemaisempaa rakennetta, voit sekoittaa tuotetta kookosöljyyn. Warpaintia voidaan käyttää myös yhdessä Oil Pulling tuotteen ja kookosöljyn kanssa.

Käyttö:
• Kasta puhdas, kostea hammasharja Warpaint-jauheeseen. Tarvitset vain vähän tuotetta!

• Harjaa hampaitasi kaksi minuuttia. Pidä suusi suljettuna harjatessasi hampaita! Jos haluat tehostaa tuotteen vaikutusta, harjaa hampaitasi tuotteella vielä muutaman ylimääräisen minuutin ajan.

• Huuhtele suu ja hammasharja huolellisesti.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.