Elemis

Skin Reset Collection

Variantti

77,95 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 104476

Tämä eksklusiivinen kokoelma hoitavia ja ravitsevia tuotteita muodostavat kattavan ihonhoitorutiinin. Kestosuosikeilla, kasviperäisillä sankareilla ja UUDELLA yötähdellä tämä tuotesetti sisältää kaiken kaipaamasi astuaksesi uuteen vuoteen säteilevällä, terveellä iholla.
Pro-Collagen Cleansing Balm -puhdistusbalmi muuttuu kolmeksi ainutlaatuiseksi koostumuksesi, jotka pesevät pois meikin ja päivittäiset epäpuhtaudet ja tekevät ihosta pehmeän ja puhtaan.
Superfood Facial Wash -puhdistusgeeli on täynnä ravitsevia, aktiivisia aineosia, jotka syväpuhdistavat ihon jättäen sen eloisan ja raikkaan hehkuvaksi.
Dynamic Resurfacing Facial Pads -kuorintalaput kuorivat hellävaraisesti kuolleita ihosoluja tehden ihosta paljon sileämmän ja raikkaamman näköisen.
Superfood Day Cream -kosteusvoide tasapainottaa ja syväkosteuttaa ihoa samalla täyttäen ihon elintärkeillä, tehokkailla ravintoaineilla.
Superfood Midnight Facial -yövoide tekee kuivasta ja väsyneen näköisestä ihosta silkkisen sileän, säteilevän ja pehmeän yöunien jälkeen.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.