0 Ostoskori

Ole Henriksen Balance It All Oil Control & Pore-refining Set

27,95 €
Osta
Löytyy varastosta Valmis lähetettäväksi tänään
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Balance It All Ole Henriksen Kasvoille

Ihon kunto Laajentuneet huokoset
Ihotyyppi Rasvoittuva
Ominaisuudet Kosteuttava, Mattapinta
Volume Oil Control & Pore-refining Set
Tasapainota ihosi: tällä Ole Henriksenin täydellisellä ihonhoitorutiinilla saat aikaan mattapintaisen ihon samalla supistaen laajentuneita ihohuokosia. Ihosta tulee jälleen pehmeä ja tehokkaan kosteutettu.

- Find Your Balance™ Oil Control Cleanser on kevyt, vaahtoava puhdistusaine, joka syväpuhdistaa ihohuokoset.

- Balancing Force™ Oil Control Toner on ihoa kiinteyttävä ja supistava kasvovesi, joka poistaa liiallisen talin, tekee ihohuokosista huomaamattomammat ja tekee ihosta raikkaan ja elinvoimaisen.

- Counter Balance™ Oil Control Hydrator innovatiivinen ja kevyt kosteusvoide, joka auttaa pitämään ihohuokoset puhtaana samalla kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Tämä kosteusvoide auttaa myös meikkivoidetta kestämään kasvoilla siistinä jopa 8 tunnin ajan ja ehkäisee meikin imeytymistä ihohuokosiin päivän aikana.

Kaikki ihon rasvoittumista hillitsevät tuotteet sisältävät Ole Henriksenin Green Fusion Complex™-kasviyhdisteitä, neem-öljyä ja AHA-happoja. Lisäksi voiteen raikas eukalyptuksen ja piparmintun tuoksu herättää aistit. Tämän ihonhoitorutiinin avullla iho on helppo puhdistaa, kosteuttaa ja pitää hyvinvoivana.


• Green Fusion Complex™ (vihreä tee, eukalyptus, levä, irlantilainen sammaluute) - tämä tehokkaiden kasvien sekoitus sisältää luonnollisia antiseptisiä ominaisuuksia. Ainesosat hillitsevät talintuotantoa, supistavat ihohuokosia ja poistavat bakteereja.

• neem-öljy - rauhoittaa ja puhdistaa. Öljy on peräisin pyhistä neem-puista ja tätä öljyä on käytetty ayurvedisissä lääkkeissä tuhansien vuosien ajan sen hoitavien ominaisuuksiensa ansiosta.
Katso lisää vastaavia kuin Balance It All

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.