Australian Bodycare

3 Body Products

With Natural Tea Tree Oil Against Spots And Pimples On The Body
30,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 101589
Kolmen vartalotuotteen pakkaus sisältää Body Washin, Body Scrubin ja Body Lotionin, jotka estävät ja ehkäisevät epäpuhtautta selässä, näppylöitä pakaroissa ja muissa kehon paikoissa.
Body Wash on tehokas suihkugeeli, joka tekee ihosta täysin puhtaan ja bakteereista vapaan ja auttaa myös mm. selässä ja muissa kehon paikoissa esiintyviin näppyihin. Antibakteerisen teepuuöljyn avulla estetään bakteerien asettuminen ihon huokosiin, joissa niistä voi kehittyä mustapäitä, näppylöitä ja muita epäpuhtauksia.
Body Scrub poistaa kuolleet ihosolut ja puhdistaa ihon huokoset syvästi. Kuorinta tekee ihosta sileän ja pehmeän ja antaa sille kauniin hehkun samalla, kun se estää epäpuhtauksien muodostumista vartalolle. Murskatut aprikoosin ytimet kuorivat ihoa hellävaraisesti, kun taas luonnollinen, aktiivinen allantoiini pehmentää ja kosteuttaa.
Body Lotion hoitaa ja ehkäisee vartalon kuivaa ja epäpuhdasta ihoa ja tekee ihosta hyvin hoidetun ja pehmeän. Glyseriini pehmentää ja toimii kosteuttajana, kun taas teepuuöljy muodostaa suojaavan kerroksen iholle ja ehkäisee bakteereja ja näppylöitä.
Vartalopakkauksen tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille - myös herkälle iholle.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.