0 Ostoskori
0 stars, based on 0 reviews

Babor SPA - Shaping Collection

Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS SPA - Shaping Collection Babor Vartalolle

SHAPING COLLECTION - rasia sisältää anti-age tuotteita koko vartalolle.

• Shower Gel 200ml: Mieto suihkugeeli jossa kantasolu-uutetta joka on peräisin Etelänpihlajasta ja on yksinomaan BABOR:ilta. Geelimäinen rakenne tekee tuotteesta vaahtomaista kun se koskettaa vettä. Tämä tuote sisältää antioksidantteja sekä kosteuttavia ainesosia ja iho saa kukkaisen tuoksun appelsiinista ja mimosasta.
• Body Lotion 200ml: Anti-age- vartalovoide jossa kantasolu-uutetta joka on peräisin Etelänpihlajasta ja joka tekee ihosta kiinteämpää ja joustavampaa. Sisältää Shaping Complex:in joka sisältää artisokasta peräisin olevaa uutetta joka antaa hoikemman siluetin ja tarkemmat ääriviivat. Miellyttävä rakenne soveltuu päivittäiseen käyttöön.
• Peeling Cream 50ml: Pehmeä ja voidemainen kuorintavoide joka sisältää luontaisia kuorivia ainesosia jotka ovat peräisin selluloosasta ja karpalon siemenistä. Sisältää kantasolu-uutetta joka on peräisin Etelänpihlajasta joka on yksinomamaan BABOR:ilta. Sileämpi ja pehmeämpi iho jo yhden käyttökerran jälkeen. Parantaa ihon kykyä vastaanottaa muita kauneudenhoitotuotteita.

Käyttö:
Levitä päivittäin iholle, erityisesti suihkun tai kylvyn jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin SPA - Shaping Collection
Tuote on siirretty ostoskärryyn.