Klairs

Basic but Ultimate - Skincare Kit

Rich Moist Soothing Cream & Fundamental Mist

Variantti

38,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Kuiva iho
Kuiva iho
Herkkä iho
Herkkä iho
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ceramider
Ceramider

Kuvaus

Tuote: 98991
Klairsin Simple But Enough Skincare Kit -ihonhoitosetti sisältää Supple Preparation Unscented Toner -kasvoveden (30 ml) ja Freshly Juiced Vitamin E Mask -kasvonaamion (15 ml).
Freshly Juiced Vitamin E Mask -kasvonaamio on monikäyttöinen tuote, joka toimii hyvin myös yönaamiona ja päivävoiteena. Se sisältää runsaasti suojaavaa ja korjaavaa E-vitamiinia. Tehokkaalla antioksidantilla on ainutlaatuinen kyky suojata ihoa haitallisilta vapailta radikaaleilta ja UV-säteiltä, ja siksi se ehkäisee ​ikääntymisen merkkejä. Sillä on myös pehmentävä ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Lisäksi kasvonaamio sisältää talintuotantoa vähentävää niasiiniamidia, joka sopii täydellisesti rasvoittuvalle iholle ja laajentuneille ihohuokosille. Adenosiini lisää ihon kollageenintuotantoa, vahvistaa ihoa ja häivyttää juonteita.
Supple Preparation Unscented Toner on kasvovesi, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja liiallisen talin. Lisäksi se palauttaa ihon luontaisen pH-arvon puhdistuksen jälkeen. Aminohappo ja hyaluronihappo vähentävät ihoärsytystä ja syväkosteuttavat ihoa. Kasvovesi valmistelee ihoa myöhempää hoitoa varten ja auttaa ihoa ottamaan hoitavista ainesosista kaiken irti. Se sisältää eteerisiä öljyjä. Se sopii normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Jos ihosi on kuiva, voit levittää sille kasvovettä useamman kerran. pH 4,5.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.