Klairs

Simple but Enough - Skincare Kit

Unscented Toner & Vitamin E Mask
10,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
E-vitamin
E-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ceramider
Ceramider
Niacinamide
Niacinamide

Kuvaus

Tuote: 98992
Klairsin Basic But Ultimate Skincare Kit -ihonhoitosetti sisältää kaksi tuotetta: Fundamental Ampule Mist -kasvosuihkeen (125 ml) ja Rich Moist Soothing Cream -kasvovoiteen (20 ml).
Fundamental Ampule Mist on kevyt ja kosteuttava kasvosuihke. Klairsin Fundamental Ampule Mist -kasvosuihke sopii laukkuun mukaan – virkistä sillä kasvot aina, kun iho tuntuu kuivalta tai kireältä. Se on kevyt kuin kasvovesi ja tehokas kuin ampulli – saat kauniin kuulaan ihon. Voit käyttää sitä myös meikin päällä. Kasvosuihke on valmistettu kasviuutteista, ja se sisältää 82 % vihreää teetä. Muut luonnolliset ainesosat riisi, kurkku, okra ja pujo tasoittavat ihon sävyä ja rauhoittavat.
Rich Moist Soothing Cream on syvävaikuttava kasvovoide, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Tehokas kasvovoide kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkän ajan kuluessa ja tekee myös ihosta raikkaan ja hehkuvan. Se imeytyy ihoon hetkessä eikä tunnu tahmaiselta. Se sisältää beetaglukaania, jojobaöljyä ja keramideja, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta, hoitavat kuivaa ja ärtynyttä ihoa ja lisäävät samalla ihon luonnollista solukapasiteettia. Hyaluronihappo ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Lisäksi kasvovoide sisältää ainesosia, jotka edistävät ihosolujen uusiutumista luonnollisella tavalla. Voit käyttää kasvovoidetta aamuin illoin. Se sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin herkälle iholle.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.