Luokat
Suodatin

Joululahjavinkit 2017

Etkö ole keksinyt, mitä aiot antaa lahjaksi tänä jouluna? Tähän olemme koonneet parhaat joululahjavinkkimme koko perheelle! Hemmottele läheisiäsi arkipäivän ylellisyyksillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Äidille

Äidille

Maailman paras äiti ansaitsee tietenkin maailman parhaan lahjan!

Katso vihjeitä

Isälle

Isälle

Joululahja isälle voi olla kova pähkinä purtavaksi - usein toivelistalla lukee: kilttejä lapsia.

Katso vihjeitä

Tyttöystävälle

Tyttöystävälle

Tämä on ehkä vuoden hankalin lahja. Se voi mennä pieleen monella tavalla… mutta ota rauhallisesti!

Katso vihjeitä

Poikaystävälle

Poikaystävälle

Me NordicFeelillä olemme lyöneet viisaat päämme yhteen ja koonneet parhaat joululahjavinkit, joiden avulla poikaystäväsi tulee olemaan kiitollinen pitkälle ensi vuoteen!

Katso vihjeitä

Siskolle

Siskolle

Jos siskosi on vaativa ja tarkka siitä, mitä haluaa, saatat tarvita apua hyvän lahjan löytämiseksi.

Katso vihjeitä

Veljelle

Veljelle

Veljesi saattaa välillä ärsyttää sinua (siksihän veljet on olemassa!), mutta sinulla on vain yksi veli!

Katso vihjeitä

Isoäideille

Isoäideille

Isoäidin rakkaus on erityistä. Näytä, että arvostat häntä ja anna lahja, joka tulee käyttöön. Täältä löydät joululahjavinkit isoäidille.

Katso vihjeitä

Isosisille

Isosisille

Isoisille voi olla hieman vaikea ostaa joululahjoja, mutta he ansaitsevat jotain todella hienoa tänä vuonna!

Katso vihjeitä

Näin löydät täydelliset lahjat

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on miljoona joululahjaa hankittavana, et ole yksin. Vie paljon aikaa ja energiaa juosta ympäri kaupunkia etsimässä paketteja koko perheelle. Onneksi meiltä NordicFeeliltä löytyy jokaiselle jotakin ja paljon vinkkejä!

Anna meidän auttaa sinua

Edellä olemme huolellisesti valinneet lahjaehdotukset kaikille sinun läheisille ja rakkaille. Me NordicFeelillä puhumme arjen luksuksen puolesta, sillä kyse enemmästä kuin tuotteista - tunteista, joita ei voi korvata. Arjen ylellisyydet tuovat iloa, ja sitä haluamme olla mukana tuomassa. Hemmottele niitä, jotka ovat sinulle tärkeitä, ehkäpä jollain sellaisella, mitä he harvoin suovat itselleen? Tee kaikki ostokset kerralla, samasta paikasta tehdäksesi vuoden jouluostokset helpoksi. Anna joulun olla aikaa, jota odotat mielihyvin, etkä stressaantuneena.

Kirjoita lista

Laadi ajan kanssa kunnon lista, mistä henkilö pitää. Se voi sisältää kaikkea tuoksuista, ruoista, kiinnostuksen kohteista ja mielipuuhista lähtien. Näiden kirjoittaminen voi helpottaa ideointia.

Mieti tarpeiden pohjalta

Mitä henkilö tarvitsee? Onko joku hänen lempituotteistaan loppu, tai puuttuuko joku osa kokoelmasta? Täydennä tarpeet suosikeilla! Tuntuuko siltä, että henkilöllä on jo kaikkea, tai hän voi ostaa kaiken haluamansa? Silloin ehkä tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu voi olla hyödyllinen! Ehkä hänellä on puute ajasta? Siinä tapauksessa on paljon tuotteita, jotka säästävät aikaa.

Stalkkaa netissä

Ehkä henkilöllä on julkinen toivomuslista jossain? Jos ei, niin henkilön sosiaalisen median virrasta löytyy varmasti vinkkejä, ehkä hän on tykännyt useista tietyn merkin kuvista tai tietyistä sivuista. Siinäpä vihje.

Tee lahjasta merkityksellinen

Ota pohdinnan lähtökohdaksi jokin muisto, jotain mitä henkilö on sanonut tai mitä olette yhdessä kokeneet, ja lähde kehittämään ajatusta siitä eteenpäin. Voisiko näiden ja lahjan välille luoda jonkin yhteyden?

Inspiroidu meidän tuotteista ja joululahjavinkeistä miettiessäsi lahjoja!