Kestävä kauneus


Kestävä kehitys on tärkeä asia meille Nordicfeelillä kaikessa mitä teemme  – pakkauksista ja kuljetuksista valikoimaamme. Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme toimintaamme ja tullaksemme yhä kestävämmän kehityksen yritykseksi.
Sustainable Beauty
Haluamme tarjota sinulle asiakkaana kestävän kauneusvalinnan meidän Sustainable Beauty-
kategorian avulla. Täältä löydät ekologisia, luonnollisia, ympäristömerkittyjä ja vegaanisia tuotteita! Lue lisää aiheesta Sustainable Beauty.
Palautukset
Olemme ylpeitä meidän matalasta palautusasteesta, joka on vain 0,8%. Vähemmän palautuksia tarkoittaa vähemmän kuljetuksia ja tyytyväisiä asiakkaita!
Pakkaukset
Meidän pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä ja FSC-merkattuja. Ne ovat lisäksi lähituotettuja. Seitsemän erikokoisen pakkauksen ansiosta meillä on mahdollisuus sovittaa pakkauksen koko tuotteen koon kanssa. Pakettien koot ovat tarkkaan mitoitettu vastaamaan tuotteitamme. Jokainen uusi tuote, joka tulee sisään varastoomme mitataan ja punnitaan. Näin ollen meillä on aina hyvä perusta pakkauksiemme jälleenkehitykselle. Sopeuttamalla pakkaukset tuotteiden kokojen mukaan säästämme vuodessa yli 300 kuorma-autollista tilaa.
Kestävät kuljetukset
Yksi suurimmista haasteista, joita verkkokauppa tänä päivänä kohtaa on suuret kuljetusmäärät. Kestävän kehityksen satsauksemme No Air E-Commerce -konseptin avulla vähennämme lähetettävien pakettiemme ilmaa ja täten myötävaikutamme vähempiin kuljetusmääriin.

  • Vähemmän ilmaa – vähemmän paketteja – vähemmän kuljetuksia
  • Lähituotettuja, ympäristöystävällisiä ja FSC-merkattuja paketteja
  • Paperitäytettä muovin sijaan
  • Vähemmän palautuksia, vain 0,8%
  • Pian ei lainkaan fyysisiä lähetyslistoja! (Lähetyslistat tulevat häviämään vuoden 2020 aikana)
  • Sustainable Beauty – kestävät kauneustuotteet

Tuote on siirretty ostoskärryyn.