Luokat
Suodatin
Makeup Revolution

Makeup Revolution

Makeup Revolution on tunnettu värikkäistä meikeistään, joissa yhdistyvät laatu, fantastinen hinta ja ylellinen ote. Tästä tuotemerkistä on tullut todella lyhyessä ajassa erittäin suosittu monien meikkifanien keskuudessa kaikkialla!

Katso kaikki tuotteet

Makeup Revolution paletter

Luomiväripaletit

Makeup Revolutionin luomiväripaletit ovat jotain aivan erityistä. Valitse suosikkisi upeista väriyhdistelmistä sekä hohtavista ja mattapintaisista sävyistä! Esimerkiksi I heart Palette, Pro 1 Palette ja Ultra 32 Eyeshadow Palette ovat sarjan suosittuja luomiväripaletteja, joiden paikka on kotona jokaisen meikkifanin luona.

Makeup Revolutions Paletter för ögon

Kasvopaletit

Makeup Revolution on todellinen tyylikkäiden palettien mestari, eivätkä poskipunien, aurinkopuuterien, peitevärien sekä korostus- ja varjostusvärien paletit ole poikkeus sääntöön. Näiden palettien avulla kauneimpien kasvonpiirteidesi korostaminen onnistuu helposti. Palettien värisävyjä on myös helppo yhdistellä keskenään tai käyttää sellaisinaan.

Makeup Revolutions Paletter för ansikte

Lisätietoa Makeup Revolutionista

Maaliskuussa 2014 perustettu lontoolainen meikkimerkki Makeup Revolution valmistaa hyvälaatuisia ja kukkaroystävällisiä meikkejä, joilla saa aikaan fantastisen lopputuloksen. Tuotemerkin periaatteena on tarjota helposti lähestyttäviä tuotteita kaikille meikkifaneille lompakon paksuudesta huolimatta.

Nykyään Makeup Revolution on uskomattoman hypetetty meikkimerkki, josta puhutaan paljon sekä netissä että IRL.

Tuotteita arvostavat yhtälailla sekä ammattilaismeikkitaiteilijat että kauneudesta kiinnostuneet meikkifanit.

Makeup Revolutionin laaja valikoima sisältää tuotteita kaikille ihonsävyille aina vaaleasta tummaan. Merkki huomioi myös keltaiset ja punaiset pohjasävyt tuotteissaan, joten sarjasta löytyy vaivattomasti oikea sävy jokaiselle!

Valikoimaa täydennetään uusilla tuotteilla säännöllisesti. On myös mukava tietää, että Makeup Revolution on Cruelty-Free -tuotemerkki. Mitään sarjan tuotteita tai tuotteiden ainesosia ei ole testattu eläimillä.

Makeup Revolution Paletter