bareMinerals

Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick

22,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Täysi
Täysi
Hohtava
Hohtava

Kuvaus

Tuote: 86088
Tämä voidemainen kosteuttava huulipuna on valmistettu minimaalisella määrällä raaka-aineita antamaan maksimaalisen lopputuloksen! MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick antaa todistetusti näkyvän tasoittavan vaikutuksen huulten uurteisiin, huulten pinnan rakenteeseen ja kosteuttaa huulia vain yhdessä viikossa. Vain yhdellä levityksellä saat 2 kertaa enemmän kosteutta ja 2 kertaa enemmän väriä.
MINERALIST Hydra-Smoothing -huulipuna sisältää vain 19 raaka-ainetta, ja 76 % on luonnosta peräisin olevia uutteita. MINERALIST-huulipuna sisältää kulmäpuristettua, omegaa sisältävää tyrnimarjaöljyä, oliiviöljyä ja antioksidanttipitoista granaattiomenauutetta, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja täytelöittävät huulia ja tekevät niistä pehmeämmät ja sileämmät.
Jokainen MINERALIST-sävy on saanut inspiraationsa luonnollisten mineraalien parantavista voimista sekä kristalleista ja jalokivistä ja ne tuoksuvat kevyesti virkistävältä ja luonnolliselta opuntiakaktukselta ja acailta.
MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick -huulipuna on luotu minimalistille ja maksimalistille meissä jokaisessa.
Roosabeige
Tämä kosteuttava huulipuna voidaan levittää suoraan huulille antamaan äärimmäisen täyteläistä, huulia silottavaa sävyä yhdellä vedolla.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.