NIOD

Lip Bio-Lipid Concentrate

Variantti

57,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Peptider
Peptider

Kuvaus

Tuote: 70552

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate

Huulten alueen kokonaisvaltaiseen hoitoon kehitetty NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate -tehohoito auttaa korostamaan huulten piirteitä, täyteläisyyttä, tekstuuria ja pehmeyttä. Peptiditeknologiaa ja bioteknologiaa hyödyntävä huuliseerumi auttaa myös lisäämään huulten luonnollista punaisuutta välittömästi ilman sävypigmenttejä. Huulista tulee täyteläisemmän näköiset ja niiden muodot ja sävy korostuvat.

  • Täytelöittää ja korostaa huulia
  • Syventää huulten luonnollista sävyä
  • Alkoholiton ja silikoniton
  • Öljypojainen
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Koko: 15 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä tuotetta sormenpäällä suoraan huulille huultenympärysaluetta välttäen. Älä levitä huuliseerumia muille ihoalueille. Pese kädet tuotteen levityksen jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.