OFRA Cosmetics

Pink Bliss

Väri

34,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 101112
BCA:n tueksi OFRA Cosmetics on tehnyt yhteistyötä National Breast Cancer Foundationin kanssa ja luonut täysin uuden korostusvärin Pink Bliss, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistää poskipunan kanssa. Älä loista, kun pyyhkäise tällä jäisellä kuplipuun vaaleanpunaisella poskipäällesi.
Rintasyöpätietoisuus on aina ollut hyvin lähellä sydäntäni, ei vain siksi, että isoäidilläni oli rintasyöpä, vaan koska niin monet naiset kärsivät tästä kauheasta taudista. Olemme OFRAlla erittäin innoissamme ja ylpeitä saadessamme olla virallisesti kumppanuus NBCF:n kanssa ja auttaa kiinnittämään hieman enemmän huomiota tähän asiaan.
Uskon vahvasti sanontaan kun näytät hyvältä, tunnet olosi hyväksi. Toivon, että emme voi ainoastaan ​​auttaa rahallisesti tätä asiaa luomalla Blushful Paletin, vaan myös henkilökohtaisesti autamme kaikkia tällä hetkellä rintasyövästä kärsiviä ja taistelevia naisia ​​tuntemaan olonsa paremmaksi, vaikka vain hetkeksi.
Osa tämän korostuskynän tuotosta lahjoitetaan National Breast Cancer Foundationille, joka auttaa tukemaan rintasyöpää sairastavia naisia ​​kehittämällä auttavia ja inspiroivia ohjelmia. Levitä kasvojen korkeisiin kohtiin saadaksesi kohonneet piirteet ja hehkuva, säteilevä iho.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.