Peter Thomas Roth

24k Gold

Prism Moisturizer
38,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Hehku
Hehku
Kosteuttava
Kosteuttava

Kuvaus

Tuote: 47426

24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream on äärimmäisen kevyt, ihoa tasoittava ja ihonsävyä korjaava kosteusvoide, joka antaa kasvoille kauniin hehkun. Tämä voide sopii kaikille ihotyypeille ja ihosävyille. Voide sisältää Intelligent Shade-Sensing Sphere -teknologiaa, joka muodostuu valoa välittömästi taittavista ainesosista. Nämä ainesosat luovat illuusion täysin virheettömästä, säkenöivästä ja raikkaasta ihosta.

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä 24K kulta kirkastaa ihoa hetkessä yhdessä kolloidikullan tehoaineiden kanssa. Hyaluronihappo ja aloe vera palauttavat ihon luonnollisen kosteustasapainon ehkäisten ihon janoisuutta. Jojobaöljy ja ihoa pehmentävät lipidit tekevät ihosta samettisen pehmeän ja ihon rakenteesta hyvinvoivan.

Sopii:
-kaikille ihotyypeille

Käyttö: levitä voidetta kaikkialle kasvoilel tai niihin kohtiin, joita haluat erityisesti korostaa (poskipäät, kulmaluu, nenänvarsi). Voidetta voi käyttää pelkiltään tai meikin alla tai päällä. Sopii käytettäväksi myös dekoltee-alueelle, käsivarsille ja säärille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.