Lancôme

Absolu Rouge Intimatte

289

Väri

28,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 122621
SUKELLA PEHMEÄN, HÄIVYTETTÄVÄN HUULIPUNAN MAAILMAAN
Tutustu Lancômen mattapintaiseen Intimatte-huulipunaan, joka luo miellyttävän tunteen huulille pehmeän koostumuksensa ja virheettömän mattapinnan ansiosta. Tutustu uudistuneeseen Intimatte-valikoimaan. Viisitoista huulipunasävyä, joiden avulla luot upeat huulet.

KOROSTA HUULIASI
Rajaa ensin huulesi huulipunaa käyttäen ja häivytä väri sen jälkeen huulille. Intimatte on Lancômen ensimmäinen häivytettävä mattapintainen huulipuna. Se pukee huulet pehmeään väriverhoon. Saat tinkimättömän lopputuloksen, jossa yhdistyvät mattaefekti ja miellyttävä paljaiden huulten tunne.

RIKASTETTU KOOSTUMUS - SOFT WEAR, LONG CARE
Ikonisen mattahuulipunan koostumus on nyt rikastettu ruusu-uutteella ja keramideilla pitkäkestoisen miellyttävän tuntuman takaamiseksi. Nauti täyteläisten huulien tunteesta.

UUSI YLELLINEN PAKKAUS
Huulipunassa on nyt uudistunut Ranskassa valmistettu ylellinen pakkaus. Huulipunapakkauksessa on nyt kapea vyötärö ja lähes kulttimaineen saaneet kullanväriset renkaat pakkauksen ympärillä. Uusi tyylikäs tapa käyttää: ikonisen ruususinetin napsauttaminen paljastaa kullanväriset renkaat.

RAJAA JA HÄIVYTÄ! KÄYTTÖVINKKEJÄ
VAIHE 1: Levitä huulipunaa ensin ylähuulelle keskikohdasta ulkoreunoihin päin.
VAIHE 2: Levitä sitä sitten alahuulelle reunasta toiseen.
VAIHE 3: Häivytä väriä varovasti painelemalla huulia sormin.
VAIHE 4: Voit taputella sormiin jäävän värin poskille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.