Artdeco

Light Luminous Foundation

45 Gentle mahogany
16,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 112330

Etsitkö luonnollista meikkivoidetta, joka antaa ihollesi uskomattoman hehkun? Light Luminous Foundation on juuri sitä mitä tarvitset! Kevyellä tai keskipitkällä peittävuudellaan se antaa ihollesi hehkua. Sen samettinen koostumus sulautuu täydellisesti ihoon ja luo tasaisen ja luonnollisen ilmeen.

Yksi tämän meikkivoiteen ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen suoja haitallista sinistä valoa vastaan, jolle altistumme sekä ulkona että digitaalisten näyttöjen kautta. Lumenien ainesosan avulla se taistelee näitä negatiivisia vaikutuksia vastaan ​​ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Se auttaa myös korjaamaan olemassa olevia vaurioita ja minimoimaan ryppyjä ja epäpuhtauksia.

Tämä meikkivoide on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja se on dermatologisesti hyväksytty. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on huolehtia ihostasi parhaalla tavalla. Se ei kuitenkaan sovellu ihmisille, joilla on rasvainen ihotyyppi. Lisäksi voit olla varma, että tuote on vegaaninen ja cruelty-vapaa, sillä se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä sitä ole testattu eläimillä.

Anna ihollesi sen ansaitsema säteilevä meikkivoide. Kokeile Light Luminous Foundationia jo tänään ja koe ihosi luonnollinen hehku!

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.