bareMinerals

barePRO Performance Wear Liquid Foundation

38,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Keskivahva
Keskivahva
Mattapintainen
Mattapintainen

Kuvaus

Tuote: 47042
BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 on nestemäinen mineraalimeikkivoide. Kestää 24 tuntia ja hoitaa ihoa samalla, kun se peittää erittäin tehokkaasti. Lisäksi se parantaa ihon rakennetta välittömästi ja ajan myötä*.
Luonnollisen sametinpehmeän ja mattamaisen viimeistelyn ja miellyttävän, voidemaisen koostumuksensa ansiosta BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 tuntuu kuin toiselta iholta. Se on täysin peittävä mutta hengittävä.
Täysin peittävä 24 tuntia kestävä lopputulos on Mineral Lock™ Long-Wear -teknologian ansiota. Se jäljittelee ihon luonnollisia lipidejä sulautuen yhteen ihosi kanssa, jolloin lopputulos on kestävä ja näytät upealta aamusta iltaan!
Tämä meikkivoide on vedenkestävä ja sisältää myös papaijaentsyymejä, jotka kuorivat hellävaraisesti ja parantavat ihon rakennetta. Bambu-uute auttaa häivyttämään pieniä virheitä ihon pinnalta (ikään kuin suodattaen sitä). Fysikaalinen UV-suoja SPF 20 suojaa ihoasi.
Öljytön ja hajusteeton. Dermatologisesti testattu ja allergiatestattu. Ei tuki ihohuokosia.
*Riippumaton kliininen tutkimus 31 naisen otannalla, 100 % osallistujista koki 36 % parannuksen ihon rakenteessa ensimmäisen viikon jälkeen.
Erittäin vaalea iho, pohjasävy neutraali
Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, käytä Luxe Performance Brush, -sivellintä, joka on kehitetty erityisesti voidemaisen koostumuksen omaavalle BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation -meikkivoiteelle.

1. Pumppaa meikkivoidetta käden selkämykselle. Aloita yhdellä pumppauksella saadaksesi keskipeittävän lopputuloksen ja lisää toinen pumppaus, mikäli haluat täysin peittävän lopputuloksen.

2. Ota meikkivoidetta siveltimellä.

3. Aloita levitys kasvojen keskeltä kohti ulkoreunoja. Työstä lyhyin, alaspäin suuntautuvin vedoin.

4. Häivytä hyvin erityisesti leukalinjassa ja hiusrajassa varmistaaksesi, että lopputulos näyttää oikealta iholta meikin sijaan.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.