bareMinerals

Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25

48,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

SPF 15-25
SPF 15-25
Vegaaninen
Vegaaninen
Keskivahva
Keskivahva
Hehku
Hehku

Kuvaus

Tuote: 80119
Unohda kaikki mitä tiedät meikkivoidepuikoista! Esittelemme teille ensimmäisen puhtaan, nestemäisen, vesipohjaisen meikkivoiteen puikkomuodossa. Vegaaninen koostumus yhdistelee sävyttävän päivävoiteen kosteuttavat ominaisuudet ja antaa kerrostettavan peittävyyden. Tuotetta on helppo kuljettaa mukana päivän aikana.
Pehmeä, kevyt koostumus on helppo häivyttää ja se miltei sulaa iholle antaen luonnollisen lopputuloksen ja kauniin hehkun pysyen koko päivän kakkuuntumatta.
Monitoimituote, jota voidaan käyttää meikkivoiteena, peitevoiteena, korostustuotteena ja ehostukseen päivän mittaan.
Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick sisältää yli 30 % kosteuttavaa mineraalipitoista vettä ja sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle iholle.
Dermatologisesti testattu ja allergiatestattu. Ei tuki ihohuokosia.

Keskitumma iho, pohjasävy neutraali tai kylmä
Keskitasoisen peittävyyden saamiseksi pyyhkäise peitevoidepuikolla kerran tai kaksi poskille, otsalle, nenään tai leukaan.
Häivytä sormin pyörivin liikkein tai taputtamalla kasvojen keskiosasta ulospäin.
Suuremman peittävyyden saamiseksi levitä meikkivoidetta kolme tai neljä kertaa haluamallesi alueelle. Käytä tämän jälkeen Smoothing Face Brush -sivellintä ja tasoita meikkivoide pienin, pyörivin liikkein. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Dual-Sided Silicone Blender -meikkisientä – silikonipuolella voit taputella meikkivoidetta iholle kerrostaen ja sienipuolella viimeistellä meikkivoiteen, jotta saat samettisen lopputuloksen.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.