bareMinerals

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30

30,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

SPF 15-25
SPF 15-25
Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 32378
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream on ainutlaatuinen sävyttävä geelivoide. Siinä yhdistyvät meikkivoiteen, sävyttävän päivävoiteen ja BB/CC-voiteen parhaat ominaisuudet.
Se on erittäin kosteuttava, kevyesti sävyttävä, kevyesti tai täysin peittävä ja se antaa luonnollista hehkua. Lisäksi sillä on vahva fysikaalinen aurinkosuoja SPF 30 UVA/UVB.
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream sisältää kosteuttavia merikasveja ja mineraalielektrolyyttejä ja se lisää ihon kosteustasoa 215 % viikon käytön jälkeen ja 287 % neljän viikon käytön jälkeen. Lisäksi 100 % koki ihonsa rakenteen parantuneen vain viikon käytön jälkeen.*
Dermatologisesti testattu ja allergiatestattu. Ei tuki ihohuokosia.
*Perustuen riippumattomaan yhdysvaltalaiseen tutkimukseen, jossa oli 62 osallistujaa.

Keskivaalea iho, pohjasävy lämmin
Levitä Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream -geelivoidetta puhtain sormin tai käytä Smoothing Face Brush -sivellintä.
(Saat tuotteella runsaasti kosteutta, joten et tarvitse kosteusvoidetta alle. Halutessasi voit käyttää alla esimerkiksi suosikkiseerumiasi.)
Ota tuotetta pieni määrä sormenpäihin ja levitä kasvoille. Hiero tuotetta käsin, jotta se imeytyy. Jos haluat käyttää sivellintä, valitse synteettinen, esimerkiksi Smoothing Face Brush. Sivellintä käyttäen saat hieman peittävämmän, mutta silti luonnollisen lopputuloksen.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.