Holika Holika

Holi Pop BB Cream Glow

Väri

8,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kevyt
Kevyt
Hehku
Hehku

Kuvaus

Tuote: 73935

Holika Holika Holi Pop BB Cream Glow

Holika Holika Holi Pop BB Cream Glow on ihoa kirkastava BB-voide, joka tasoittaa ihon sävyä ja jättää kasvoille heleän lopputuloksen. BB-voide sisältää kasviuutteita ja ihoa ravitsevia ainesosia, jotka syväkosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. BB-voide levittyy iholle helposti.

Kaikille ihotyypeille sopiva BB-voide sisältää Polar Barrier ™ -aktiiviainetta, tyrniuutetta ja helmipuuteria, jotka hoitavat ihoa ja luovat sille heleän lopputuloksen. Tyrniuute auttaa palauttamaan ihon luonnollisen lipiditasapainon sekä vähentämään ihon kuivuutta ja hilseilyä ravitsevien ominaisuuksiensa avulla. Samalla se auttaa tukemaan ihon uudistumista ja tuomaan iholle antioksidanttista suojaa vapailta radikaaleilta. Rauhoittava BB-voide auttaa myös vähentämään ihoärsytystä. Polar Barrier ™ -aktiiviaine tuo iholle suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. BB-voiteen aurinkosuojakerroin 30 suojaa ihoa auringon UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta.

  • Heleyttävä BB-voide
  • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
  • Kaikille ihotyypeille
  • SPF 30
  • PA ++

Koko: 30 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.