Holika Holika

Holi Pop BB Cream Matte

Väri

8,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kevyt
Kevyt
Mattapintainen
Mattapintainen

Kuvaus

Tuote: 73933

Holika Holika Holi Pop BB Cream Matte

Holika Holika Holi Pop BB Cream Matte on mattapintainen BB-voide, jonka ihon sävyä tasoittava koostumus on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle iholle. Silkkisen pinnan luova BB-voide auttaa tasapainottamaan talineritystä ja ehkäisemään ihon kiiltelyä päivän aikana. Ihoa rauhoittava BB-voide levittyy kasvoille helposti.

BB-voide sisältää ihoa ulkoisilta rasitteilta suojaavaa Polar Barrier ™-aktiiviainetta sekä rohtosammakonputken uutetta, joka tunnetaan parantavista ja tulehduksia rauhoittavista vaikutuksistaan. BB-voiteen aurinkosuojakerroin 30 tuo iholle suojaa UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta.

  • Mattapintainen BB-voide
  • Rasvoittuvalle iholle
  • SPF 30
  • PA ++

Koko: 30 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.