Kuvaus

Tuote: 122569

HENGITTÄVÄ TÄYSIN PEITTÄVÄ FOUNDATION
Verraton 24 tunnin peittotulos kaikille ihon sävyille ja ihotyypeille. Sopii kuivalle, herkälle ja rasvaiselle iholle. Se ei kuivata ihoa eikä tukke huokosia.

KORKEA IHONHOIDON SISÄLTÖ
Teint Idole Ultra Wear on meikkivoide, jonka pohja koostuu 81 % ihonhoitoaineista. Se on rikastettu E-vitamiinilla ja moringalla ja tarjoaa korkean suojan auringolta SPF 35:llä.

OHUEIN & HENGITTÄVÄ PERUSTAMME
AIRWEAR TM -teknologian ansiosta kunnostettu Teint Idole Ultra Wear on ohuin meikkivoide, joka antaa ihon hengittää. Sen ainutlaatuinen, sileä ja raikas koostumus jättää ihon täydellisen sileäksi ja pehmeäksi.

45 SÄVYTÄ PARANNETTUIN VÄRISOPIMUKSELLA
Uudesta valikoimastamme uusia, kauniita sävyjä, löydät varmasti täydellisen Teint Idole -parisi. Valmistettu oksidivihreistä ja ultramariinisinisistä pigmenteistä keskisuurten ja syvien sävyjen tarkkuuden lisäämiseksi. Ei enää harmaan ja tuhkan sävyjä tummalla tai oliivinvärisellä iholla.

ERITTÄIN ELÄVÄT TULOKSET
Uusi ja parannettu Teint Idole Ultra Wear kattaa helposti ihohaasteet ja on täydellinen työkalu luomaan ihollesi suojan stressaavassa arjessa. Se kestää sekä vettä, hikeä, kosteutta että lämpöä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.