Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Täysi
Täysi
Mattapinta
Mattapinta
Mattapintainen
Mattapintainen

Kuvaus

Tuote: 77049

Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation on täysin peittävä meikkivoide, jossa on yhtä isosti asennetta kuin sinussakin! Tämä miellyttävä nestemäinen koostumus on saatavilla 30 upeassa sävyssä, jotka pysyvät paikallaan. Täyteläiset sävyt levittyvät pehmeästi antaen mattalopputuloksen, joka kestää jopa 24 tunnin ajan. Meidän pieni ylisuorittajamme hillitsee myös ihon kiiltoa ja antaa mattapintaisen ihon koko päiväksi. Eikä siinä vielä kaikki! Tämä meikkivoide ei tuke ihohuokosia ja se sopii normaalille, rasvoittuvalle, herkälle ja sekaiholle.

 

MIKÄ SE ON: Pitkäkestoinen nestemäinen meikkivoide, joka saa ihosi näyttämään virheettömän mattapintaiselta koko päivän ajan. Valitse omasi 30 tarkoin valikoidun sävyn joukosta.

MITÄ SE TEKEE: Antaa peittävyyden, joka on mahdollista kerrostaa. Lopputulos on samettisen mattapintainen ja kestää 24 tuntia.

MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ: Vaikka meikkivoide onkin näin peittävä, koostumus itsessään on shokeeraavan kevyt. Toisin sanoen saat kaiken mitä meikkivoiteelta tarvitset.

 

KÄYTTÖ: Pohjusta iho ensin Can’t Stop Won’t Stop Matte Primer -pohjustustuotteella, levitä meikkivoidetta ja häivytä lopputulos Total Control Drop Foundation Brush -siveltimellä, Pro Flat Foundation Brush -siveltimellä, Complete Control Blending Sponge -meikkisienellä tai sormien avulla.

SOPII PARHAITEN: Kaikille ihon sävyille ja ihotyypeille. Aina liikkeessä oleville sekä hillitsemään kiiltoa.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.