Oxygenetix

Foundation SPF25

69,50 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

SPF 15-25
SPF 15-25

Kuvaus

Tuote: 93813

Oxygenetix on ainutlaatuinen meikkivoide, koska sen ovat kehittäneet plastiikkakirurgit, ihotautilääkärit ja arvostetut ammattilaiset Beverly Hillsistä, USA:sta. Tämä meikkivoide peittää loistavasti, se on myös veden- ja hienkestävä, ei leviä iholle. valkoisia vaatteita niin kauan kuin se kestää koko päivän!

Oxygenetix sisältää Cerivitae Complexia ja se on testattu allergioiden, bakteerien ja påin varalta; herkälle iholle, ja se ei ole komedogeeninen, mikä tarkoittaa, että tuote ei aiheuta tukkeumia ja tukkeutuneita huokosia. Tämä on ainoa säätiö, joka on FDA:n hyväksymä ja jolla on kliinisiä tutkimuksia; erottaminen. Mitä enemmän käytät Oxygenetixiä, sitä parempi ihosi on.

Kevyt, hengittävä koostumus tuo jopa 70 % happea ihon soluihin ja tarjoaa 24 tunnin hapen imeytymisen parantaakseen ihon paranemista ja korjaamista. iho. Oxygenetix Foundation äså mieto ja rauhoittava, joten voit käyttää sitä heti kosmeettisten hoitojen jälkeen. Erittäin hyvä rauhoittamaan aknea, punoitusta, psoriaasia, ekseemaa, ruusufinniä ja yleisesti heikentynyttä ihosuojaa.

Dompeleita, ryppyjä, juonteita ja muita epätasaisuuksia. Kestää koko päivän. Älä tahraa vaatteita. Vettä ja hikeä kestävä. Aurinkotekijä 25. Sopii kaikille ihotyypeille!

Käyttösuositus: Levitä meikkisienellä tai sormenpäillä. Työskentele tasaisella tuloksella. Käytä hieman ylimääräistä ja tarvittaessa saavuttaa; maksimi kattavuus. Vältä suoraa kosketusta. Älä käytä tuotetta, jos havaitset merkkejä seuraavista: ärsytystä tai ihottumaa.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.