Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Keskivahva
Keskivahva
Neutraali
Neutraali

Kuvaus

Tuote: 90610
Original Liquid Mineral Concealer on erittäin kevyt, mutta täyteläinen, normaalisti peittävä kerrostettava peitevoide. Se häivyttää ihon puutteita ja on täydellinen silmänalusille. Ihoa hoitava koostumus ravitsee ja kosteuttaa. Tuote pysyy koko päivän tuntumatta raskaalta, murenematta ja kasautumatta hienoihin juonteisiin.
Tämä tasoittava nestemäinen peitevoide tekee kaiken – vähemmällä. Tämä seuraavan sukupolven puhdas koostumus sisältää vähemmän ainesosia kuin muut peitevoiteet, eikä se sisällä silikonia, talkkia tai öljyä. Sen on todistettu parantavan ihon rakennetta, tasoittavan hienojen juonteiden näkyvyyttä ja vaalentavan tummia silmänalusia.
TÄRKEIMMÄT AINESOSAT
Mineraalipinnoitetut micahelmet – vaalentavat ihoa näkyvästi vähentäen tummien silmänalusten näkyvyyttä ja paikaten ihon puutteita.
Lummeuute – auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa jättäen sen sileän ja täyteläisen näköiseksi.
Saatavana 17 eri sävyssä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken sävyisille ihoille.
Dermatologisesti testattu
Oftalmologisesti testattu
Todistettuja tuloksia:
- 100 % oli sitä mieltä, että tuote peittää ihon puutteita välittömästi*
- 100 % oli sitä mieltä, että tuote tuntuu kevyeltä iholla*
- 90 % oli sitä mieltä, että tuote vaalentaa silmänalusia välittömästi*
- 83 % oli sitä mieltä, että tuote tasoittaa ihoa ajan myötä**
*Perustuen 1 viikon riippumattomaan yhdysvaltalaiseen kuluttajatutkimukseen, jossa oli 31 osallistujaa. **Perustuen 1 viikon riippumattomaan kanadalaiseen kuluttajatutkimukseen, jossa oli 30 osallistujaa.
Syvän tummalle neutraalille iholle, jonka pohjasävy on persikka
Tummien silmänalusten peittäminen: Valitse peitevoide, jonka sävy on 1–2 astetta omaa ihonsävyäsi vaaleampi. Laita silmien alle applikaattorilla kolme pientä pistettä peitevoidetta. Levitä sormenpäillä tai Maximum Coverage Concealer Brush -siveltimellä. Kerrosta, jos tarvitset lisää peittävyyttä.
Finnien ja ihon epätäydellisyyksien peittäminen: Valitse peitevoide, jonka sävy vastaa omaa ihonsävyäsi.
Laita applikaattorilla suoraan epätäydellisten kohtien päälle ja levitä nimettömällä tai Max Coverage Concealer Brush -siveltimellä.
Vinkki: Jos käytät nestemäistä meikkivoidetta, levitä sen päälle ORIGINAL Liquid Mineral Concealer -peitevoidetta. Jos käytät puuterimaista meikkivoidetta, levitä ennen sitä ORIGINAL Liquid Mineral Concealer -peitevoidetta.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.