Ole Henriksen

Truth Banana Bright

Sun Kissed Face Primer
40,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 102553

Få auringon suutelema kultainen hehku, joka kestää koko päivän, joka päivä! OLEHENRIKSEN on saanut inspiraationsa meikkitaiteilijoiden „must have ingredient” banaanijauhe ja esittelee nyt BANANA BRIGHT SUN-KISSED FACE PRIMERin – kasvojen pohjustusaine, joka yhdistää ihonhoidon ja meikin parhaat puolet ja tarjoaa kultaisen hehkun, ihoa hoitavia ominaisuuksia, pitkäkestoisen meikinpohjan ja itserusketuksen, joka antaa kasvoille aurinkoisemman ilmeen.

< p> 

Tämä kevyt meikkipohjamaali antaa asteittaisen auringon hehkun jokaisella käyttökerralla ja jättää ihon sileäksi ja luonnollisen tuloksen - päivittäisessä käytössä näet asteittaisen rusketuksen. raidallinen eikä hajanainen. Pohjuste antaa suoran kirkastavan vaikutuksen ja valmistelee ihon meikkiä varten. Eikä siinä vielä kaikki - BANANA BRIGHT SUN-KISSED FACE PRIMER on yhtä hyvin ihonhoitoaine kuin meikkivoide ja sisältää C-vitamiinia, Olen "kultastandardia". joka antaa kiiltoa, suojaa ihoa ja korjaa hienoja juonteita, ryppyjä ja huokosia.

BANANA BRIGHT SUN-KISSED FACE PRIMER luotiin OLEHENRIKSENin suositun menestystuotteen Banana Bright Face Primer inspiraation pohjalta, joka lanseerattiin ihonhoitosarja TRUTH 2019. Rajoitettu erä BANANA BRIGHT SUN-KISSED FACE PRIMER få sinulla on sama hehku ja raikas rusketus ilman aurinkovaikutusta.

 

- Vegaaninen koostumus
- Sopii kaikille ihotyypeille

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.