RMS Beauty

"Re" Evolve Radiance Locking

Primer refill
36,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kuvaus

Tuote: 99249

Puhtaista ja luonnollisista ainesosista valmistettu primer, joka kapseloi kosteutta ihoon ja pitää meikin päällä. paikka koko päivän. Teknologinen läpimurto innovatiivisessa uudelleen täytettävässä pakkauksessa. 
Tämä pohjustusaine on geelin muodossa ja se on valmistettu rms-patentoidusta ainesosasta Tightenyl™, kasvipohjainen skvalaani, hyaluronihappo ja munakoisouutteet.  Kaava parantaa ihon kosteustasoa jopa 24 tunnin ajan ennen levittämistä. så Näin saat pehmeämmän koostumuksen ja vähentävät kiiltoa ja varmistavat samalla, että meikki pysyy täydellisesti ja näyttää paremmalta. iholle. 

ELÄVÄT AINEOSAT
•    Tightenyl™: bioteknologisesta tutkimuksesta saatu uraauurtava aktiivinen ainesosa, joka sävyttää ihoa ja tekee siitä kiinteämmän ja sileämmän.

•    Hyaluronihappo: sitoo ihon kosteutta

•    Kasvipohjainen skvalaani: pehmittävä ainesosa, joka tasapainottaa ihon talintuotantoa ja parantaa samalla ihon kimmoisuutta. 

•    Munakoisouute: vahvistaa ihon suojakerrosta

KÄYTTÖ
Ota 1-2 tippaa sormillasi, siveltimellä tai sienellä ja hiero koko kasvoille kuten kasvovoide, kunnes se on täysin imeytynyt. Tämä pohjamaali on suunniteltu käytettäväksi ”un” peittäminen ja ”un” peittävä voide meikkivoide ja kauneusöljy. 

 Rose-Marie:
”Asiakkaani ovat pyytäneet pohjustusainetta, ja så joista monet ovat jo julkaistu markkinoiden så En voinut olla tyytyväinen ennen kuin olimme tuoneet esiin parhaat! Se kuulee puhtaan rms-kauneuden estetiikan ja edistyneen teknologian. Tämä kevyt geeli on erilainen kuin mikään aiemmin kokeilemani pohjamaali – se luo esteen iho, joka säilyttää kosteuden samalla kun se saa meikin tarttumaan. Olen pakkomielle, ja toivottavasti sinäkin. tulee olemaan.”
 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.