Pohjustusvoide

Meikin pohjustaminen on täydellisen meikin avain. Primer eli meikinpohjustusvoide on tuote, joka levitetään kosteusvoiteen jälkeen ennen meikkivoidetta. Primer tasoittaa ihon epätasaisuudet ja saa meikkivoiteen ja puuterin pysymään paremmin. 

Näyttää 48 2 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Pohjustusvoide

Primer – Täydellisen meikkauksen A ja O

Pohjustusvoide on monelle aika tuntematon tuote ja monet pitävät sitä tarpeettomana. Autamme sinua kuitenkin ymmärtämään sen hyötyjä. Erona meikkivoiteeseen, joka tasoittaa ihosävyäsi ja antaa tasaisen värin koko kasvoille, pohjustusvoide helpottaa työn aloittamista. On helpompi luoda tasainen kokonaisuus kertaalleen maalattuun pintaan. Ennen kuin aloitat varsinaisen seinämaalinkin sinun on ensin tasattava aukot ja halkeamat ja täyttää ne täyteaineilla. Pohjustusvoiteet ovat meikin versio tästä. Se täyttää tasoittaa epätasaisuudet ja ihohuokoset jotta kasvojen pinta olisi sileä ja tasainen. Kun pohjustusvoide on laitettu tasaisesti, saat paljon helpommin levitettyä meikkivoiteesi tai puuterisi. Tulet varmasti huomaamaan eron!

Tulet kohtaamaan valtavan määrän erilaisia pohjustusvoiteita. Sinun tulee tietää ihotyyppisi valitaksesi sinulle sopivan tuotteen. Öljyinen tai kiiltävä iho tarvitsee tehokkaan primerin, joka jättää ihoon mattapinnan. Ihoa tasoittavan vaikutuksen lisäksi se myös imee myös rasvaa iholta. Voit myös valita primereitä, joilla on vain tasoittava vaikutus. Osa primereistä tuo iholle enemmän kosteutusta tai valoisuutta, kun taas toiset vaikuttavat meikkivoiteesi pysyvyyteen. Primereitä on tarjolla myös finneistä tai aknestä kärsivien iholle. Jos sinulla on kovin punoittava iho, sopii vihreänsävyinen primer parhaiten. Tai jos sinulla on enemmän kellahtava iho, sopii punasävyinen primer paremmin. Kaikki pohjustusvoiteet kuitenkin ovat tarkoitettu tasoittamaan epätasaisuuksia ja tasoittamaan ihosävyä.

Pohjustusvoiteen levittämiseen tarvitset meikkisienen tai sudin. Helpoiten levität sen kuitenkin sormin. Pidä huoli siitä että kätesi ovat kuitenkin puhtaat ennen kuin aloitat. Sinä, jolla on öljyinen tai epätasainen iho, hyödyt pohjustusvoiteen levittämisestä koko kasvoille. Aloita kuitenkin pienellä määrällä ja lisää jos on tarpeen. Jos olet sitä vastoin saanut lahjaksi täydellisen ihon ilman epätasaisuuksia ja punertavuutta, on riittävää levittää pohjustusvoidetta vähän niihin paikkoihin joista meikkivoide lähtee ensimmäisenä, kuten T-alueelle, jossa iho on useimmiten vähän rasvaisempi.