Luokat
Suodatin

IsaDora Blush & Glow Coral Pink Pop 18 g

IsaDora Blush & Glow Coral Pink Pop 18 g
Löytyy varastosta
IsaDora Blush & Glow Coral Pink Pop 18 g
Löytyy varastosta
24,50 € 25
-
Löytyy varastosta
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Blush & Glow, IsaDora Poskipuna

Blush & Glow Draping Wheel on täydellinen ja yksinkertainen paletti niin sanotuun "draping" tekniikan käyttöön. "Draping" on yksi muoto varjostuksesta eli contour meikin käytöstä, jossa korostetaan poskipäitä käyttämällä poskipunaa ja korostustuotteita. Paletti sisältää neljä poskipunaa (matta & helmeilevä) sekä highlighterin joka takaa silkkisen hehkun.

Highlighteria voidaan käyttää sävyttämään poskipunaa tai vain antamaan ylimääräisen kiillon kasvoillesi. Paletti on runsas pigmenttinen ja se sulautuu helposti ihoon.

Käyttö:
1. Levitä poskipunan tummempaa sävyä poskipäiden alapuolelle. Pyyhkäise poskipunaa kohti korvia ja ohimoita. Saadaksesi ekstra tehon - lisää poskipunaa silmiin aivan kuten käyttäisit luomiväriä.
2. Levitä vaaleamman sävyistä poskipunaa poskipäitä pitkin ja pyyhkäise kohti ohimoita ja kulmakarvojen yli. Sävytä myös silmien ympäriltä saadaksesi lisää ulottuvuutta.
3. Käytä korostustuotetta sävyttääksesi ja sekoita poskipunat keskenään saadaksesi eksta tehon!

Vinkki! Poskipunan eri sävyjä voi käyttää erikseen tai sekoittaa keskenään. Voit jopa sekoittaa poskipunan highlighterin kanssa ja tehdä sävyistä vaaleampia tai kirjavampia.

- Nettopaino: 18g 0.63 oz.
- Hajusteeton
- Kliinisesti testattu

Vastaavia tuotteita
Muut ostivat myös