NYX Professional Makeup

Sweet Cheeks Creamy Powder Blush Matte

Väri

10,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Mattapinta
Mattapinta
Mattapintainen
Mattapintainen

Kuvaus

Tuote: 81849
MATTE
"Huijaa punastus kasvoille. Sweet Cheeks Creamy Powder Blush -poskipunan sametinpehmeä koostumus antaa kasvoille upean runsaspigmenttisen ja mattapintaisen punan. Jokainen silkinpehmeä poskipuna levittyy helposti. Saatavana sekä perinteisissä sävyissä (pinkki, koralli ja marjaiset sävyt) sekä hieman taiteellisimpina väreinä kuten tumma liila ja keltainen.
MIKÄ SE ON:
Kaksitoista runsaspigmenttistä puuterimaista poskipunaa, joiden sametinpehmeä koostumus antaa mattapintaisen lopputuloksen.
MITÄ SE TEKEE:
Erittäin hienojakoinen puuterimainen pigmentti on pehmeä ja helposti levittyvä. Luo lookisi luonnollisesta dramaattiseen, aavistuksenomaisesta punasta draamakuningattareen (tyyliin 80-luvun posket).
MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ:
Olemme kehitelleet täydellistä poskipunaa jo piiitkän aikaa, ja nyt se on vihdoin täällä! (Kyllä, se on ehdottomasti odottamisen arvoinen!)
NÄIN LUOT LOOKIN:
Drunk blush: Levitä tasaisen kerros posikipunaa keskelle poskia ja nenänvarren yli luodaksesi yhtenäinen puna kasvoille. Täydennä look töpöttämällä loput väristä harjalla nenänpäähän.
Draping: Levitä runsaasti poskipunaa poskiin ja kohti ohimoita C-kirjaimen muotoisesti. Värin tulee olla voimakkain lähellä hiusrajaa ja poskipäillä.
Hienovarainen muotoilu: Valitse sävy, joka on mahdollisimman lähellä ihosi luonnollista sävyä. Levitä pyörivin liikkein kohti poskien keskiosaa (keskellä tulee olla vähiten poskipunaa). Lisää aavistus väriä myös ohimoille ja leukaan tasapainottamaan ihon sävyä ja nostamaan kasvonpiirteitäsi.
SOPII PARHAITEN:
Aloittelijoista ammattilaisiin
Kaikille ihonsävyille
Sekä arkiseen että avantgarde lookiin
"

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.